Ana sayfa Dizi Haberleri Şok Şok! Yargı dizisiyle en iyi çıkışı yapan oyuncu ayrılıyor!

Şok Şok! Yargı dizisiyle en iyi çıkışı yapan oyuncu ayrılıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Onur Durmaz, Yargı dizisinden ayrılacak ama teklifler peşini bırakmayacak! Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Yargı dizisinde çok başarılı performans sergileyen bir ekip var. Hikayenin de etkili olması ile birlikte Kanal D’de adeta bayram havası esiyor. Pazar akşamları birinciliği Teşkilat ile paylaşan Yargı, iki haneli reytinglere çıkarak Kanal D’nin en iyi projelerinden birisi olmayı başardı.

Yargı dizisinde etkili hikaye ve oyunculuklar izleyici sadakatinin oluşmasını sağladı. Hikayenin gidişatının da çok merak edilmesi ile birlikte dizinin bu sezonu pazar akşamları birincilikler alarak sürdürmesi artık kesin… Teşkilat ile de etkili bir yarış yapan diziden ünlü bir isim ayrılacak.

Yargı dizisinde İnci karakterinin katili olarak öne çıkan Engin’in gelecek hafta hikayeye veda etmesi bekleniyor. Ceylin’in Engin’in katili olacağına yönelik kulis bilgileri de geliyor ama senarist Sema Ergenekon bir ters köşe yaparsa şaşırmamak lazım.

Şok Şok! Yargı dizisiyle en iyi çıkışı yapan oyuncu ayrılıyor! 7

Engin karakterinin ölmesi ile birlikte Onur Durmaz’ın Yargı dizisindeki rolü 14. bölüm itibariyle sona erecek. Çok başarılı bir iş çıkartan genç oyuncu, kariyeri adına müthiş bir çıkışa imzasını attı.

Engin karakterini çok iyi canlandıran oyuncu, kısa sürede geniş bir hayran kitlesi elde etti. Yargı dizisi ile rüzgarı arkasına alan oyuncunun yapımdan ayrıldıktan sonra birçok teklif alması da mümkün. Yapımcıların son dönemde dikkat çektiği yeteneklerden birisi olan Onur Durmaz, yakında çok farklı bir proje ile yeniden setlerde yer alırsa da şaşırmamak lazım.

Yargı’daki Engin performansı ile çok iyi bir iş çıkarmasına rağmen oyuncunun bu kadar erken ayrılması ise kendisi adına yeni kapıları açacak olsa da bir talihsizlik olarak da değerlendirilebilir.

Onur Durmaz’ı bundan sonraki yolculuğunda hayranları yalnız bırakmayacaktır. 19 Aralık Pazar akşamı yayınlancak 14. bölümde Engin karakterinin hikayeye veda etmesi bekleniyor.