Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı’daki ceset kime ait? Tüm iddialar Engin’in üzerine ama senarist ters köşe de yapabilir!

Yargı’daki ceset kime ait? Tüm iddialar Engin’in üzerine ama senarist ters köşe de yapabilir!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı, her hafta izleyicinin nefesini kesen sahnelerle bölümü bitiriyor. Pazar akşamı yayılanan son bölüm de yine çok şaşırtan bir sonla bitti. Ve yine her hafta olduğu gibi sosyal medya Yargı’daki sahnelerle ilgili tartışmalarla doldu.

Başrollerinde Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun yer aldığı Yargı dizisinin pazar akşamı yayınlanan son bölümü yine nefes kesen bir sahneyle bitti. Söz konusu sahnede Ceylin mezarda bir ceset buldu. Cesedin kime ait olduğunu izleyici göremedi. İzleyicinin tek gördüğü Ceylin’in bir kişiye takılıp düştüğü oldu.

Tabii ki bu sahneden sonra en büyük soru işareti bu cesedin kime ait olduğu. Sosyal medyada yapılan yorumlarda bahisler açıldı, herkes fikrini söyledi. İddiaların büyük bir çoğunluğu cesedin Engin’e ait olduğu yönünde.

Nitekim gazeteci Birsen Altuntaş da cesedin Engin’e ait olabileceğini ve muhtemelen Engin’i canlandıran Onur Durmaz’ın diziden ayrılacağını duyurdu. Ancak bu kesin bir bilgi değil, tahminden ibaret.

Ancak seyircinin bir kısmı ise cesedin, Ceylin’in babasına ait olabileceğini söylüyor. Ceset eğer Ceylin’in babasına ait ise bu, Engin’in diziden ayrılmayacağı anlamına geliyor.

İzleyicilerin bir ilginç iddiası da cesedin Engin’e ait olduğu ve her şeyin Engin’in babası tarafından organize edildiği yönünde. Yani aslında Engin ölmedi. Ancak babasının kurduğu bir oyunla hastaneden kaçırıldı ve öldü süsü verildi. Böylece Engin de özgürlüğüne kavuştu.

Tüm bu iddialar doğru olabilir ve senarist izleyiciyi ters köşeye yatırabilir. Tüm bu soruların cevabını önümüzdeki pazar günü yayınlanacak bölümde bulabileceğiz.