Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz başarısından sonra en iddialı projeler için Hafsanur Sancaktutan’a teklif yağıyor!

Son Yaz başarısından sonra en iddialı projeler için Hafsanur Sancaktutan’a teklif yağıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000 yılında İstanbul’da dünyaya gelen ünlü oyuncu Hafsanur Sancaktutan, o kadar başarılı çıkışlar yaptı ki, iddialı projelerden üst üste gelen teklifler ile kariyerinde adeta bir dönüm noktasında bulunuyor.

2018 yılında Gülperi isimli dizideki Fidan karakteri ile hemen dikkat çeken oyuncu, Aşk Ağlatır’da ise başrolü kaparak çok hızlı bir kariyer yükselişi yaşadı. Hafsanur Sancaktutan hem yetenekleri hem de güzelliği ile ekrana çok yakıştı.

Son Yaz isimli dizideki Yağmur Kara karakteri oyuncunun duygusal rollerde kendini ne kadar geliştirdiğini ortaya koydu. Son Yaz dizisinin ilk sezonunda duru bir oyunculuk sergileyen Hafsanur Sancaktutan, sadece 5 bölüm sürse de ikinci sezonda olgunluğu ve karaktere farklı bir hava katmasıyla da çok konuşuldu.

Hafsanur Sancaktutan’ın Son Yaz dizisindeki bu güçlü çıkışı iddialı dizilerden teklifler almasını da sağladı. Oyuncunun önünde çok önemli bir diziden gelen teklif duruyor.

Bir Gece Ansızın ismini taşıyan projenin yapımcısı Ay Yapım ve senaristi de Gökhan Horzum. Çukur dizisinin senaristi ve yapımcısını buluşturan yeni dizinin başrolünde Tolga Sarıtaş var…

Hafsanur Sancatutan’a ise Sarıtaş’ın canlandıracağı karakterin kız kardeşi rolünün teklif edildiği ortaya çıktı. Ünlü oyuncu yeni sezonda nasıl bir karar alacak henüz bilinmiyor ama iddialı teklifler almaya devam ediyor.