Ana sayfa Sosyal Medya Son Yaz dizisinde sanki ikinci sezon mesajını rüya olarak verdiler!

Son Yaz dizisinde sanki ikinci sezon mesajını rüya olarak verdiler!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / detay – Son Yaz dizisinin devam edip etmeyeceğini hayranlar hep soruyordu. Gelen bilgiler Fox TV’nin ikinci sezon onayını verdiği şeklinde. Dizinin 21.bölümü ile birlikte 4 Haziran Cuma günü sezon finali yapacağı ortaya çıktı. Yani Son Yaz hayranları yeni sezon sevinci yaşayabilirler.

Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin bu haft 20. bölümünü izleyeceksiniz. Yeni bölümde kaza geçiren Yağmur’un Akgün ile ilgili kurduğu hayalin görüntülerini izleyeceksiniz. Hastanede tedavi altına alınan Yağmur, Akgün ile güzel bir gelecek ve iki çocuklu bir anne olmanın hayalini kuruyor.

O anlar da fragmana yansıdı ve izleyiciler sanki ikinci sezon mesajı gibi algıladı…Elbette ki ikinci sezonda böyle bir durum gerçekleşmeyebilir, şimdiden bilemeyiz. Ancak dizide verilen gelecek mesajına izleyiciler bayıldı… Dizi hayranları Akgün ile Yağmur çiftinin iki çocukları olması ve Savcı Selim’in de dedelik hallerini izlemenin çok keyifli olacağını ifade eden yorumlar yapıyor.

Son Yaz dizisinde sanki ikinci sezon mesajını rüya olarak verdiler! 7

Akgün’ün Soner’e anlattığı hayali ile Yağmur’un rüyasının birbiri ile aynı olduğu tespitinde bulunan dizi hayranları, “İnşallah gerçekte de böyle olur” diye mesaj yazıyorlar. Akgün ve Yağmur karakterlerini canlandıran Alperen Duymaz ile Hafsanur Sancaktutan’ın da çok başarılı performans ortaya koyduğunu ifade eden Son Yaz hayranları, yaz arası öncesinde son iki bölümü heyecanla bekliyor.

Son Yaz dizisinin 20. bölümü 29 Mayıs Cuma akşamı Fox TV ekranında olacak. Olgun Toker’in canlandırdığı Gökhan karakterine ne olacağı, Akgün’ün neler yapacağı merakla bekleniyor.