Ana sayfa Sosyal Medya Star TV’nin finale giden Ada Masalı dizisiyle ilgili akıl almaz bir durum yaşanıyor!

Star TV’nin finale giden Ada Masalı dizisiyle ilgili akıl almaz bir durum yaşanıyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan ve reytinglerde kötü sonuç elde etse de içleri ısıtan hikayesiyle izleyiciyi kendine bağlayan Ada Masalı önümüzdeki hafta yayınlanacak 25. bölümüyle ekranlara veda edecek. Ada Masalı, giderayak yine sosyal medyada büyük bir başarıya imza attı.

Dizilerin sosyal medyadaki paylaşımlarını ölçerek düzenli olarak yayınlayan Adba TV’nin 24 Kasım Çarşamba günü diziler arasındaki paylaşım sonucu açıklandı. Adba TV’nin hazırladığı rapora göre çarşamba gününün galibi Star TV dizisi Ada Masalı oldu.

Başrollerini Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz’un paylaştığı Ada Masalı’nın finaline sadece bir bölüm kaldı. Ancak dizi dün akşam yayınlanan bölümüyle ilgili sosyal medyada yapılan 455 bin 400 paylaşımla gecenin birincisi olmayı başardı.

Star TV'nin finale giden Ada Masalı dizisiyle ilgili akıl almaz bir durum yaşanıyor! 7

Reytinglerde şanssız giden ancak sosyal medyada başarılı olan bir başka dizi de Kanunsuz Topraklar. Fox TV’de yayınlanan dizi düşük reytingler ve yüksek bütçesi sebebiyle sallantıda. Ancak direnmeye devam ediyor. Kanunsuz Topraklar hakkında yapılan 13 bin 600 paylaşımla sıralamanın ikincisi oldu.

Reyting birincisi ATV dizisi Kuruluş Osman ise sosyal medyada bir hayli zayıf. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi hakkında sosyal medyada gün boyunca 5 bin 700 paylaşım yapıldı.

Gecenin sonuncusu ise son dönemde hikayesinin sıkıcı hale geldiği eleştirileriyle gündeme gelen Sadakatsiz. İzleyicinin vasat hikayesi sebebiyle izlemekten sıkıldığını dile getirdiği Kanal D dizisi hakkında yapılan 5 bin 600 paylaşımla listenin son sırasında yer aldı.