Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen ve Biran Damla Yılmaz aynı kıyafetle ekranda bir gün arayla pişti oldu!

Melis Sezen ve Biran Damla Yılmaz aynı kıyafetle ekranda bir gün arayla pişti oldu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Yasak Elma ve Sadakatsiz, her iki dizide ekranların en iddialı yapımlarından. Fox TV’de Yasak Elma dizisinin geçtiğimiz pazartesi yayınlanan son bölümünü izleyen izleyiciler ile Çarşamba akşamı Kanal D’de ekranlara gelen Sadakatsiz’i izleyen dikkatli izleyiciler bir kıyafet piştisi ile karşılaştı.

Sadakatsiz’in başrol oyuncusu Melis Sezen, güzel fiziği ile giydiği her kıyafeti çok güzel taşıyor bu nedenle oyuncunun dizide giydiği kıyafetler akıllarda yer ediyor. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümünde mor renkli kadife bir elbise giyen Melis Sezen’in elbisesi dikkatli izleyiciye bir yerlerden tanıdık geldi.

Melis Sezen ve Biran Damla Yılmaz aynı kıyafetle ekranda bir gün arayla pişti oldu! 8

Fox TV’nin entrikası bol dizisi Yasak Elma’ya bu sezon katılan Biran Damla Yılmaz dizide ‘Kumru’ adlı zengin şımarık bir kadın karaktere hayat veriyor. Biran Damla Yılmaz dizide giydiği kıyafetleri ile de ayrıca dikkat çekiyor. Düzgün fiziği ile ekranda her hafta adeta podyumda gibi şov yapan oyuncunun kostümleri de çok merak ediliyor.

Biran Damla Yılmaz’ın dizinin geçtiğimiz pazartesi yayınlanan bölümünde Melis Sezen ile aynı mor elbiseyi giydiği gözlerden kaçmadı. Böylelikle iki ünlü güzel birer gün arayla ekranda aynı elbiseyi giyerek pişti oldu. Elbisenin hangi ünlü isme daha çok yakıştığıysa izleyicinin tasarrufuna kaldı.

Melis Sezen ve Biran Damla Yılmaz aynı kıyafetle ekranda bir gün arayla pişti oldu! 9