Ana sayfa Sosyal Medya Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım’ın küçüklük fotoğrafını görenler şaşkınlıktan küçük dilini yuttu!

Aziz’in yıldızı Murat Yıldırım’ın küçüklük fotoğrafını görenler şaşkınlıktan küçük dilini yuttu!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Ünlü oyuncu Murat Yıldırım yer aldığı her projede adından söz ettirmeyi başarıyor. Oyuncunun bugüne kadar rol aldığı ve tutmayan dizisi yok denecek kadar az. Oyuncu, proje seçiminde çok özenli davranıyor.

Yeni sezonda Show TV’de yayınlanan Aziz dizisi de yine ilk yayınlandığı andan itibaren büyük ses getirdi. Murat Yıldırım, Damla Sönmez ve Simay Barlas ile baş rolü paylaştığı Aziz ile şöhretini parlattı desek yalan olmaz.

Meşhur oyuncunun her hareketi magazin basınında da gündem oluyor. Özel hayatı ile çok göz önünde olmayı sevmeyen Murat Yıldırım zaman zaman instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarına özel hayatından kesitler sunuyor.

Oyuncunun son paylaşımı yine sosyal medyanın gündemine oturdu. 11 yaşındaki halini paylaşan Murat Yıldırım’ın hayranları fotoğrafa kayıtsız kalamadı.

Murat Yıldırım’ın küçüklük halini gören takipçileri fotoğrafa yorum yağdırdı. Ünlü oyuncunun paylaşımı ‘Gözlerdeki bakışlar aynı’, ‘Yine yakışıklıymışsın’, ‘ İnsan çocukken bile yakışıklı olmaz ki canım’ şeklinde pek çok yorum aldı.

13 Nisan 1979 tarihinde Konya’da doğan Yıldırım’ın çocukluk yılları, Konya’da Şemsi Tebrizi Mahallesi’nde geçti.   ilkokul 5’e kadar köyde büyüdü.

Babası öğretmen olan Murat Yıldırım bir röportajında; “Köyde öğretmen çocuğu olmak enteresandır. Başbakan çocuğu gibisindir. Senin yanında şaka yapılmaz, her şey konuşulmaz. Çünkü öğretmen çok önemlidir, Derdim ki ‘Arkadaşlar ben sizin arkadaşınızım, babama söylemeyeceğim’ şeklinde konuşmuştu.

Babasının mesleğinden dolayı pek çok şehir gezen Yıldırım bu durumun kendisi için avantaj olduğunu belirterek; “Farklı yerlerde oturmak çocukluğumdan alışkın olduğum bir şey, lise yıllarım da Adana’da geçti. Sonra da İstanbul. İlk önce acı çekiyorsun ama kazandırdığı da çok şey oluyor” açıklamasını yapmıştı.