Ana sayfa Sosyal Medya Takipçilere özel çektiler! Aziz dizisinde işler karıştı ama sette yüzler gülüyor

Takipçilere özel çektiler! Aziz dizisinde işler karıştı ama sette yüzler gülüyor

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni dizilerinden Aziz, bu hafta 3. bölümüyle ekrana geldi. Cuma akşamları yayınlanan dizinin yapımcılığını, pek çok başarılı yapımda imzası bulunan O3 Medya üstleniyor. Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in başrolünde yer aldıkları Aziz dizisini izleyenler heyecanlı bir bölümle daha karşılaştı bu hafta.

Aziz ve Dilruba’nın yıllar önce birbirlerine verdikleri sözden sonra Aziz’in öldü sanılması ve ardından Dilruba’nın Aziz’in kuzeniyle nişanlanması, içinden çıkılmaz bir duruma getirmişti bu tutkulu aşkı. Ölmediği anlaşılan ve yeniden yaşadığı yere dönen Aziz, tüm koşullara karşın kalmayı seçti.

Dilruba’ya olan güvenini de yitiren Aziz, babasının halı dokumacılığı işini yeniden büyütmek için harekete geçti. Tüm malvarlığını babasının amcasına kendisi için emanet ettiğini bilmeyen Aziz’in, çevresinde kendisine kurulan tuzakları aşıp yeniden bir hayat kurma mücadelesinde heyecanla izlenmekte.

 

Babasının zulmünden kaçan Efnan ile yolu kesişen Aziz, vicdanıyla aşkı arasında kaldı. Dilruba, Efnan’ı hayatlarından çıkarmak için babasına yerini ihbar ederken, Aziz’i de çok kızdırdı.

Diziyi izleyenler, oyunculuklar karşısında sevilen isimlere sosyal medyadan övgü dolu yorumlar yapmakta. Dönem dizisi olan Aziz’de Murat Yıldırım ve Damla Sönmez’in yanı sıra Efnan’ı oynayan Simay Barlas da büyük beğeni topluyor.

Dizinin sevilen oyuncuları, hep birlikte poz vererek hayranlarını mutlu ettiler. Murat Yıldırım’ın instagram sayfasından yaptığı paylaşımda Aziz’in kuzeni Adem Payidar rolünde oynayan Güven Murat Akpınar, Efnan’ı oynayan Simay Barlas ve Dilruba’ya hayat veren Damla Sönmez tek tek telefonu eline alarak öz çekim yaptı…

Takipçilere özel çektiler! Aziz dizisinde işler karıştı ama sette yüzler gülüyor 8

Murat Yıldırım, her oyuncunun öne geçerek yaptığı çekimleri tek tek paylaştı ve “Bu selfieler sizin için” notunu düştü. Dizide yüzleri gülmeyen oyuncuların sahne arkasındaki bu keyifli anları ve uyumlu ekran partnerlikleri de bu pozlarla görülmüş oldu…

Takipçilere özel çektiler! Aziz dizisinde işler karıştı ama sette yüzler gülüyor 9

Proje tasarımını Necati Şahin’in gerçekleştirdiği, yönetmen koltuğunda Recai Karagöz’ün oturduğu, senaryosunu Eda Tezcan’ın kaleme aldığı dizinin kadrosunda şu oyuncular yer alıyor: Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Simay Barlas, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar, Eren Hacısalihoğlu, Suzan Kardeş, Ayten Soykök, Elif Sönmez ve Füsun Demirel ve Meral Çetinkaya yer alıyor. Bu güçlü kadroya ayrıca Cenan Çamyurdu, Baran Akbulut, Haydar Köyel, Berkay Akın, Mehmet Avdan, Özgür Onan..