Ana sayfa Dizi Haberleri Camdaki Kız’da herkesin aklında o soru kaldı: Burcu Biricik o pastayı gerçekten yedi mi?

Camdaki Kız’da herkesin aklında o soru kaldı: Burcu Biricik o pastayı gerçekten yedi mi?

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan ve büyük beğeni toplayan Camdaki Kız dizisinin yıldızı Burcu Biricik, sosyal medya paylaşımlarıyla da yakından takip edilmekte. Oyuncu, başarılı performansı ile gerçek bir hayat öyküsünün kahramanı olan Nalan’a hayat veriyor.

OGM Pictures imzalı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun aynı adlı romanından uyarlanan dizide Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ile başrolde yer alıyor. Kadrosunda Şerif Erol, Nur Sürer, Tamer Levent, Devrim Yakut gibi usta isimlerin de rol aldıkları Camdaki Kız dizisi, Çarşamba akşamları reytingde birinciliği de kimseye kaptırmıyor!

Dizide adeta modern bir prenses hayatı içinde görülen ancak çocukluğundan beri annesinin baskısıyla büyük acılar çeken Nalan’ın hikayesi, izleyen herkesin yüreğini dağlıyor. Bir gram dahi almaması için annesinin her yediğini adeta saydığı Nalan, evlendikten sonra da formunu korumak durumunda kaldı.

Nalan’ın dış görünüşüne annesinin baskısıyla çok dikkat etmesi, çevresine çizilen rolün sınırları içinde yaşamaya çalışması, izleyicinin de içini burkan bir ayrıntı.

Feyyaz Şerifoğlu’nun hayat verdiği eşi Sedat tarafından aldatılması, boşanmak istemesi sonrasında son bölümde ise Cana ile yurt dışına kaçma planları, Nalan’ı alt üst etti.

Bu hafta 20. bölümü yayınlanan dizide Nalan, annesinin de baskısıyla Sedat’ın yanında durmak ve evliliğinden vazgeçmemek için cesurca adımlar attı. Havalimanına gidip Sedat’la konuşan Nalan, onu geri döndürmeyi başardı.

Camdaki Kız'da herkesin aklında o soru kaldı: Burcu Biricik o pastayı gerçekten yedi mi? 11

Dizinin bir hafta önce yayınlanan 19. bölümündeki bir sahne ise, izleyen herkesin aklında kaldı. Burcu Biricik’in sahne için elleriyle pastayı yediği o anlar, Nalan’ın patlama noktasıydı.

Yıllarca tatlı yemekten alıkonulan Nalan, üstüne üstüne gelen sorunlardan kaçıp arkadaşının evinde kaldığı gece buzdolabındaki pastaya saldırdı adeta!

Camdaki Kız'da herkesin aklında o soru kaldı: Burcu Biricik o pastayı gerçekten yedi mi? 12

O anlar, diziyi izleyenler tarafından sosyal medyada da espri konusu oldu. Gizli gizli yenilen, diyet bozulan o anları hatırlatan sahneyi izleyenler, en çok da Burcu Biricik’in kimbilir kaç kez tekrar tekrar çekilen o sahnede pastayı gerçekten yiyip yemediğine takılı kaldı!

Camdaki Kız'da herkesin aklında o soru kaldı: Burcu Biricik o pastayı gerçekten yedi mi? 13

Sorunun yanıtını biz de bilmiyoruz ama ekranda bir kaç dakikalık görülen o sahnenin bir kaç plan çekildiği ve her seferinde aynısından yeni bir pastanın getirildiği tahmin edilirse, hepsini değilse de bir kısmını yemek zorunda kalmıştır oyuncu!

Dizinin yapımcı firması OGM Pictures da bu sahneyle ilgili bir paylaşım yaparak “Diyet yaparken dayanamayıp bozanlar burada mı?” sorusuyla esprili bir gönderme yaptı ve Burcu Biricik’i etiketledi.

Camdaki Kız'da herkesin aklında o soru kaldı: Burcu Biricik o pastayı gerçekten yedi mi? 14

İzleyicilerden de yorumlar geldi sahneye. Gelen ilginç yorumlardan birisini Burcu Biricik de instagram sayfasından paylaştı. Ancak oyuncu, sahnede pastayı gerçekten yiyip yemediğine dair bir açıklama yapmadı. Sadece gülme emojisi ile yayınladı…

Camdaki Kız'da herkesin aklında o soru kaldı: Burcu Biricik o pastayı gerçekten yedi mi? 15

Camdaki Kız'da herkesin aklında o soru kaldı: Burcu Biricik o pastayı gerçekten yedi mi? 16 Camdaki Kız'da herkesin aklında o soru kaldı: Burcu Biricik o pastayı gerçekten yedi mi? 17