Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizi setinde en ufak bir olay yok, Çağlar Ertuğrul’un ayrılık iddiası nereden çıktı?

Teşkilat dizi setinde en ufak bir olay yok, Çağlar Ertuğrul’un ayrılık iddiası nereden çıktı?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat dizisi TRT1 ekranında izleyicilerle buluştu ve ilk sezon çok başarılı geçti. Reytingleriyle müthiş sonuçlar elde eden dizi pazar akşamlarının da sürükleyici yapımı oldu. Teşkilat dizisinde Sermet karakterinde Atılay Uluışık da yerini aldı.

Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrolünde yer aldığı dizinin çekimleri Ankara’da yapıldı ve Uluışık da çekimler bitince yeniden İstanbul’a dönüş yaptı. TV100’e konuşan Uluışık, bu tür yapımlarda gelen başarının bir ekip işi olmasından kaynakladığını anlattı.

Oyuncu, Teşkilat dizisinin başarısının arka planını şu şekilde özetledi: “Ben her zaman bu işin bir ekip işi olduğuna inandım. Ustalarımızın tabiriyle, rolün küçüğü, büyüğü olmaz mantığı ile. Çünkü o başrolünden, yardımcı oyuncularına kadar o karakterlerden bir tanesi değişirse, iş bambaşka bir iş oluyor. O yüzden benim için önemli olan yapım firması. Kim ile çalışacağım, yönetmen. Güzel bir sinerji yakalayabiliyor muyuz? Çünkü o sonuçta televizyonda 1 dakikada gösterilen bir sahneyi bazen 10 saatte çekiyoruz. Sette geçirilen vakit çok uzun olduğu için, bütün ekiple güzel bir sinerji yakalamak lazım. Çekim dışı zamanlarda o birlikteliği devam ettirip, onun güzelliği ekranlara yansıyor. Senaryo çok önemli, en önemli şeylerden bir tanesi. Önemli olan güzel bir ekip ile işi ortaya çıkartabilmek.”

Teşkilat dizi setinde en ufak bir olay yok, Çağlar Ertuğrul'un ayrılık iddiası nereden çıktı? 7

Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılmak istediği yönünde çıkan iddialar da vardı. Sezon finalinden sonra ortaya çıkan bu iddialardan sonra sorunun çözüldüğü ve Ertuğrul’un ikinci sezonda da devam edeceğine yönelik bilgiler de gelmişti.

Atılay Uluışık soru üzerine bu konuda da yorumda bulundu. Teşkilat dizi setindeyken en ufak bir tartışma ya da gerginlik yaşanmadığının altını çizen Uluışık, şunları söyledi:

“Sette yaşanan en ufak bir gerginlik, husumet yok. Herkes gayet neşeli, keyifli; işi daha yukarıya taşımak için canla başla çalışıyor. Yani bu nereden çıktı ben de bilmiyorum. Bu da Çağlar’ın özelidir. Varsa öyle bir şey de yapımcı ile kendi aralarında çözecekleri bir problemdir.”

15 sene bir arada yer aldığı Bizimkiler dizisinin ekibiyle de görüştüklerini, aile gibi olduklarını anlatan Atılay Uluışık, buluştuklarını ama eski sıklıkta olmadığını sözlerine ekledi. Uluışık, buluşmaların seyrek olmasına rağmen, telefon trafiğinin devam ettiğini belirtti.

Ankara’da çekimlerden arta kalan zamanda daha çok kızı ile vakit geçirmekte olduğunu belirtti ve çekimlerden sonra çok fazla zamanının da kalmadığını anlattı.

Oyuncu, “Aksiyonu bol bir iş yaptığımız için iki ekip çok yoğun saatler çalışılıyor. Geri kalanda dinlenme ile, kitap okuyarak, film seyrederek geçiyor” diye konuştu.