Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisiyle ekrana dönen Bizimkiler’in Ali’si Atılay Uluışık’ın büyük gururu

Teşkilat dizisiyle ekrana dönen Bizimkiler’in Ali’si Atılay Uluışık’ın büyük gururu

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bizimkiler’in Ali’si Atılay Uluışık, Teşkilat dizisiyle birlikte yeniden ekranlara dönüş yaptı. TRT1’de yayınlanan ve 14 bölümlük ilk sezonu ile muhteşem bir çıkış yapan dizide yer alan isimlerden birisi de Uluışık oldu.

Ankara’da çekimlerin tamamlanmasından sonra İstanbul’a döndüğünü ve keyfinin de yerinde olduğunu belirten oyuncu, artık yeni sezonu kendisinin de beklediğini anlattı. TV100’e konuşan dizide Sermet olarak izlediğimiz Uluışık, “14 bölüm çektik. 14. bölümde sezon finalini yaptık. Artık yeni sezona bir takım soru işaretleri ile izleyicileri meraklandıracak şekilde finali yaptık, yeni sezona artık” ifadesini kullandı.

Behzat Ç.’den sonra yeniden Ankara’ya giden ve tüm kışı da başkentte geçiren Atılay Uluışık, İstanbul’u da özlediğini ifade etti. Ankara’da çalışmanın İstanbul’a göre keyifli ve rahat olduğunu, trafik sorunu yaşamadığını anlatan oyuncu, bir mekandan başka mekana geçerken sorun yaşamamalarının altını çizdi.

Teşkilat dizisine gelen tepkilerin çok olumlu olduğunu da ifade eden usta oyuncu, “Bugüne kadar yapılmış, böyle istihbaratı anlatan bir dizi olmamıştı. O yüzden çok olumlu, çok güzel tepkiler alıyoruz” diye konuştu.

Teşkilat dizisiyle ekrana dönen Bizimkiler'in Ali'si Atılay Uluışık'ın büyük gururu 7

Teşkilat dizisinin Pazar günleri açık ara gün birincisi olduğunu, haftalık reytinglerde de birincilik aldığını belirten Atılay Uluışık, insanların ilgisinin çok güzel olduğunu vurguladı.

Ankara’da yaşayan kızını daha sık görmekten memnun olduğunu da anlatan Uluışık, “Teşkilat’ın Ankara’da çekilmesi iki açıdan benim için çok faydalı oldu. Kızım Ankara’da yaşadığı için ben haftanın 3-4 günü, git gel ile yaşıyordum. Şimdi iş de Ankara’da olunca daha keyifli oldu benim için” ifadesini kullandı.