Ana sayfa Dizi Analiz Teşkilat dizisi 101. bölüm analizi; Ömer zorlu bir sınav yaşadı!

Teşkilat dizisi 101. bölüm analizi; Ömer zorlu bir sınav yaşadı!

tarafından ker_def

TRT 1’de yayınlanan Teşkilat, aksiyon ve heyecan dolu 101. bölümüyle ekranlara geldi. Teşkilat, yeni mekanları ve izleyiciyi her daim şaşırtan yeni hikayesiyle yine izleyicileri ekran başına kilitledi.

Teşkilat’ın dün akşam yayınlanan yüz birinci bölümünde neler oldu? İşte detaylar:  Milli Muharip Uçağı’nın gururu yaşanırken Çetin bu başarılı uçuştan dolayı Kambur’u suçlar. Patlamayı etkisiz hale getiren Ömer’e ulaşamayan ekip büyük bir tedirginlik yaşadı. Korkut ve Pehlivan tüm riskleri göze alarak Ömer’in bulunduğu bölgeye giderken Neslihan da Uzay, Nazlı ve Gizem ile birlikte büyük bir operasyon başlattı.

Ömer, Kambur’un saldırısından yaralı olarak kurtuldu. Yakın arazideki köylülerden biri Ömer’i bulup evinde tedavi etti. Fakat Kambur, masum insanlara zarar vermesin diye Ömer kendini feda ederek Kambur’a teslim oldu.

Nedim ve İlay, komşuları olarak tanıdığı Ömer ve Neslihan’ın Türk istihbaratından olduğunu öğrenince Neslihan’ı tuzağa düşürmek için bir plan yaptı. Ancak Neslihan’ın en başından beri kurduğu oyunla Nedim ve İlay ele geçirilerek İsrail köşeye sıkıştırıldı.

Ömer’e işkence ederek konuşturduktan sonra ondan kurtulacağını düşünen Kambur, İsrail’in takas talebi üzerine Ömer’i teslim etmek zorunda kaldı. Ömer sağ salim ülkeye döndü ve tüm ekip Ömer’in madalya töreninde bir araya geldi. Ancak Kambur’un Ömer’in peşini bırakmaya niyeti yoktu.