Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi bir miktar düştü, Yargı birincilikleri ele geçirdi!

Teşkilat dizisi bir miktar düştü, Yargı birincilikleri ele geçirdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Teşkilat isimli TRT1 dizisinin çok etkili olduğu pazar akşamları artık Yargı dizisinin ortaya koyduğu muhteşem çıkış göze batıyor… Kanal D’de yayınlanan Yargı, rakibini zaman zaman geçmeyi de başarıyor…

Teşkilat ile Yargı arasında yaşanan birincilik mücadelesi bu sezonun en sert ama en zevkli yarışlarından birisi oldu… Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başrolünde yer aldığı Yargı dizisinin AB ve ABC1 gruplarında yeniden birincilik elde etmesi büyük bir başarı olarak öne çıktı. Bu iki grupta da Kanal D dizisinin çift haneli reytinglere ulaşması da bir başka dikkat çeken detay oldu.

Teşkilat dizisinin reytinglerde bir miktar düşüş yaşaması da 12 Aralık pazar akşamı için dikkat çeken bir detay oldu. Yargı, tüm kişilerde ikincilik elde etti ama rakibi Teşkilat’ın adeta ensesinde bulunuyor. Yani önümüzdeki haftalarda tüm kategorilerde Yargı dizisinin birinciliği gerçekleşir ise şaşırmayın.

TRT1 ekranlarında ilk sezonu çok başarılı geçen Teşkilat, birçok yapımın da erken final yapmasına neden oldu. İkinci sezonda da etkili sahneleri ve sadık izleyicisi ile Teşkilat’ın başarılarına yenilerini eklediğini görüyoruz.

Teşkilat dizisi bir miktar düştü, Yargı birincilikleri ele geçirdi! 7

Geçtiğimiz hafta Serdar karakterini canlandıran Çağlar Ertuğrul’un Altın Kelebek töreninde ödül alması da Teşkilat dizi ekibini çok mutlu etti. Ancak dizinin tüm kişilerde birinci olmasına rağmen, AB ve ABC1’de rakibinin bir hayli gerisine düşmesi de akılları kurcaladı.

Teşiklat için bir miktar izleyici kaybı yaşadığı gerçeğini söylemek lazım. Bu durumun nedeninin Çağlar Ertuğrul’un Altın Kelebek töreninde yaptığı espri sonrasında sosyal medyada diziye yönelik boykot çağrısının bir payı var mı? İşte bu soru da soruluyor.