Ana sayfa Sosyal Medya Nurgül Yeşilçay yeni dizisi Son Nefesime Kadar’dan ilk kez bahsetti!

Nurgül Yeşilçay yeni dizisi Son Nefesime Kadar’dan ilk kez bahsetti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV için hazırlıklarına devam edilen Son Nefisime Kadar isimli dizinin başrolünde Nurgül Yeşilçay ile birlikte Emre Kınay yer alacak. Dizinin oyuncu kadrosunun tamamlanması için çalışmalar devam ediyor.

Son günlerde Afra Saraçoğlu ile birlikte tiyatroda Bir Barda Bir Gece isimli oyun ile gündemde olan Nurgül Yeşilçay, pandemi döneminin en yoğun çalışan isimlerinden birisi oldu. Geçen sezon Kefaret isimli televizyon dizisinde başrolde de yer alan oyuncu, bir süre dinlendikten sonra 5 yılın ardından tiyatro sahnesine çıktı.

Nurgül Yeşilçay, ilk kez yeni dizisi konusunda da bilgi verdi. Son Nefesime Kadar isimli yapımın ön hazırlık sürecinde olduğunu anlatan oyuncu, böylelikle yeni dizi müjdesini hayranlarına iletmiş oldu.

Nurgül Yeşilçay, “Yeni dizi projesi var. Ona hazırlanmak üzereyiz. Televizyona yeni dizi projesine hazırlanıyoruz. Daha ön hazırlık kısmındayız” diye konuştu.

Ertan Saban, Begüm Birgören, Türkü Su Demirel, Emre Bey, Baran Bölükbaşı ve Elif Ceren Balıkçı’nın da kadrosunda yer aldığı Son Nefesime Kadar hakkında bazı bilgiler de ortaya çıktı.

Polisiye bir dram hikayesi olan dizide Nurgül Yeşilçay’ı polis karakterinde izleyeceksiniz. Sorunlu bir polis ve oğlu ile zorlu bir dönem yaşayan bir anne olarak Nurgül Yeşilçay yeni sezonda dram seven izleyicileri yeniden ekran başına davet edecek. Dizinin çekimlerine Aralık ayında başlanması ve Ocak ayında da ilk bölümün yayınlanması bekleniyor.