Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde test başarılı bitti!

Teşkilat dizisinde test başarılı bitti!

tarafından ker_def

Teşkilat isimli TRT1 dizisi pazar akşamı yirmi altıncı bölümü ile ekrandaki yerini altı. Tüm kişiler kategorisinde birincilik elde eden dizi, geçen haftaya göre ise AB ve ABC1’de birincilikleri rakibi Yargı’ya kaptırdı. Dizinin hikayesinde ise heyecanlı anlar yaşandı.

Testi başarıyla geçen Serdar, görevine döndü… Yıldırım’ın talimatıyla gerçekleştirilen saldırı herkesi derinden üzdü… Uzay ve Gürcan’ın telefondaki şifreli yazışmaları çözmesiyle, Zehra ve Serdar havaalanına doğru yola çıktı… TRT 1’in büyük beğeniyle izlenen dizisi ‘Teşkilat’, 12 Aralık Pazar akşamı yayınlanan yirmi altıncı bölümüyle büyük ilgi gördü.

Teşkilat dizisinde test başarılı bitti! 7

‘Teşkilat’, aksiyon dolu heyecanlı sahneleri ve görkemli prodüksiyonu ile büyük beğeni toplarken #ZorluGörev etiketiyle de sosyal medyaya da damgasını vurdu. Binlerce paylaşım yapıldı. Özellikle de Çağlar Ertuğrul’un hayranları 100 binin üzerinde tweet atarak, twitter ortamında ünlü oyuncuyu gündemin ilk sırasına taşıdı. Çağlar Ertuğrul geçen hafta Altın Kelebek’te ‘en iyi erkek oyuncu’ ödülünün sahibi oldu. Törende yaptığı bir espri nedeniyle de gündemi meşgul eden oyuncu, Tamer Karadağlı hayranlarının tepkisi ile karşılaşmıştı.

Teşkilat dizisinin 26. bölümünde ise; Libya’da sağlanan büyük başarı Şirket’i bir hayli rahatsız etti. Şirketin baskısı altındaki Yıldırım hem yeni hamlesini yapmak hem de Nemesis’in ilk adımını atmak için harekete geçti. Teşkilat, Serdar’ı kendisine yapılan zihin oyunlarından kurtulup kurtulmadığına dair bir uygulamaya tabi tuttu. Testi başarıyla geçen Serdar, görevine döndü.

Uzay ve Gürcan’ın telefondaki şifreli yazışmaları çözmesiyle, Zehra ve Serdar havaalanına doğru yola çıktı. Ancak tehlikede olduğu düşünülen kule görevlisinin ‘Uyuyanlar’dan biri çıkması üzerine Zehra, ölümle burun buruna geldi.

‘Teşkilat’ 19 Aralık pazar günü saat 20.00’de TRT 1’de yayınlanmaya devam edecek.