Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi bir tek Kefaret’e diz çöktüremedi!

Teşkilat dizisi bir tek Kefaret’e diz çöktüremedi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV’nin sevilen dizisi Kefaret, pazar akşamları güçlü bir yapım olarak öne çıkıyor. Şimdiye kadar 17 bölümü yayınlanan dizide Nurgül Yeşilçay, Mert Fırat ve Yurdaer Okur başrollerde yer alıyor. Yan karakterlerin de hikayedeki güçlü konumları ve tüm oyuncuların iyi performansları dizinin öne çıkmasını sağlayan diğer etkenler oldu.

Zülfi Livaneli’nin kitabındaki bir hikayeden Mahinur Ergun tarafından senaryolaştırılan Kefaret, hikaye kurgusu ve akışkanlığı ile şimdiye kadar izleyicilerini kendisine bağlamayı başardı. Pazar akşamları artık TRT1 ekranındaki Teşkilat dizisinin hükmü geçiyor…

Tüm kategorilerde dün akşam Teşkilat çok iyi oranlar elde ederek adeta reytinglerde zıpladı. TRT1’in iddialı dizisinin ortaya koyduğu bu güçlü çıkış, diğer pazar dizileri için iyi olmadı. Arıza,çok düştü, Hercai ve Menajerimi Ara da büyük kayıplar yaşadı…

Pazar akşamları ayakta kalmayı başaran diğer dizi ise Kefaret oldu… Geçen hafta Teşkilat’ın gelişinden hiç etkilenmeyen Kefaret, bu hafta bir miktar düşüş yaşadı. Ancak yine de ortanın iyisi denilebilecek reytingler elde eden Fox TV dizisi, Teşkilat’ın muazzam başarısı karşısında ayakta durmayı başarmasıyla övgüyü hak etti.

21 Mart Pazar akşamı yayınlanacak olan 18. bölümün fragmanı da paylaşıldı. Hikaye yine heyecanlı ve izleyiciler yine Kefaret için ekran başına geçecektir. Arzu, Zeynep’e silah doğrultuyor. Bakalım neler olacak. İşte dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler: