Ana sayfa Dizi Fragmanları Gönül Dağı dizisi 140. yeni bölümde doğum riski Elif’i zor bir duruma sokacak!

Gönül Dağı dizisi 140. yeni bölümde doğum riski Elif’i zor bir duruma sokacak!

tarafından ker_def

4 Sezondur TRT 1 ekranlarında ilgi odağı olan Gönül Dağı’nın 140. Bölümünde heyecan doruğa çıkacak.

KASABA, HACKER KABUSUNDAN NASIL KURTULACAK?

Gedelli kasabasını derinden etkileyen hacker krizi, amcaoğullarının deprem icadına da sıçrar. Taner, Ramazan ve Veysel, hackerın kim olduğunu araştırırken deprem icadını görmek isteyen ekip kasabaya gelir. Ekibi kim karşılayacak? Hacker krizi nasıl çözülecek Gönül Dağı’nın 140. Bölümünde izleyeceğiz.

ELİF’İN RİSKLİ DOĞUMU, KENAN’I ÜZÜNTÜYE BOĞAR…

Elif’in riskli doğumu ve hayati tehlikesinin olduğunu öğrenen Kenan’ın dünyası başına yıkılır. Hocalarını arayarak, tıp kitaplarını araştırarak bir çözüm bulmaya çabalar. Veysel ve Kaya ailesi de ona destek olurlar. Ciritçi, Kenan ve Veysel, bozkırda bir yolculuğa çıkarlar. Bu yolculukta yaşananlar, Kenan’ı nasıl etkileyecek yeni bölümde seyredeceğiz.

RIFAT’I TARLADA BEKLEYEN SÜRPRİZ NE?

Rıfat, Mihriban ve Hacer tarlada çalışmaya başlarlar. Rıfat, tarlada bulunan büyük taşı kaldırmak için inat eder. Saatlerce uğraşan Rıfat, taşı kaldırdığında gözlerine inanamaz!.. Rıfat’ı taşın altında bekleyen sürpriz nedir? Gönül Dağı’nın 140. Bölümünde izleyeceğiz.

-Kedilerin peşinden ağaca çıkan Fazıl’ı bekleyen tehlike ne? Onu kim kurtaracak?

-Mevsim’e olan aşkının imkansız olduğuna karar veren Seyfettin, ablasının önerdiği kızla evliliğe adım atacak mı?

-Selami ve Hüseyin, muhtarlık için yarışıyor… Hangisi galip gelecek yeni bölümde izleyeceğiz.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Teoman Gök kaleme alıyor.

Berk Atan, Semih Ertürk ve Cihat Süvarioğlu’nun başrolleri paylaştığı Gönül Dağı dizisi Cumartesi akşamı yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkacak.