Ana sayfa Sosyal Medya Hercai dizisi için alınan karar adeta bir felaket oldu!

Hercai dizisi için alınan karar adeta bir felaket oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonu atv ekranında pazar akşamları devam etmekte olan Hercai dizisi iyice reytinglerde geriledi… Akın Akınözü ve Ebru Şahin ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin şimdiye kadar 63 bölümü yayınlandı. Dizinin en düşük reytingler aldığı günleri yaşıyoruz… Dün akşam Teşkilat dizisi TRT1 ekranında adeta reytingleri süpürdü. Bu gelişme ile birlikte tüm diziler gibi Hercai’de de düşüş yaşandı.

Özellikle tüm kişiler kategorisindeki iyi oranlarla ayakta kalan Hercai, ortalama oranların bile altına geriledi. Cuma akşamları yayınlanırken çok iyi oranlar elde edebilen dizi, pazar gününe alınınca izleyici kaybı yaşadı. Bu karar diziye tam bir felaket tablosu getirdi. atv’nin Akıncı dizisi için Pazar gününe çekmesinden bu yana Hercai’nin reyting performansı hep aşağıya doğru iniyor.

Dizinin dün akşam yayınlanan bölümü bugüne kadar ki en düşük oranları elde etti. Tüm kişilerde ilk 10 listesine giremeyen dizi 11. sırada bulunuyor. Ancak AB’de günü 49. bitiren Hercai, ABC1’de ise 23. sırada. Bu oranların atv için diziyi yayında tutma adına çok da gerçekçi olmadığı ortada.

Sadece tüm kişiler performansı ile ayakta durmakta olan Hercai için Mayıs ayında final yapması normal şartlar altında doğru seçenek olacak. Tabii ki reytingler biraz daha düşer ise erken final gündeme gelir mi bilinmez.