Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisi ile Yargı arasındaki reyting rekabeti çok sertleşti!

Teşkilat dizisi ile Yargı arasındaki reyting rekabeti çok sertleşti!

tarafından ker_def

TelevizyonGaazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının hakimi olarak bilinen Teşkilat dizisi artık bu unvanını kaybetti. Çünkü Yargı dizisi Kanal D ekranında müthiş bir çıkışa imzasını attı.

TRT1’de geçen sezon pazar akşamları rekabette bir numaralı dizi olarak öne çıkan Teşkilat, yeni sezonda ise bu unvanını bir süre devam ettirdi ama Yargı dizisinin müthiş çıkışına da direnemedi.

Yargı ile Teşkilat arasında müthiş bir birincilik yarışı izliyoruz. 28 Kasım Pazar akşamı da iki dizi arasındaki yarışta tüm kişiler kategorisinde Teşkilat’ın elde ettiği birincilik dikkat çekti. TRT1 dizisi AB ve ABC1 kategorilerinde ise ikincilik elde etti.

Yargı dizisi ise hem AB hem de ABC1 kategorilerinde birinci olurken, tüm kişilerde ise küçük bir farkla rakibinin ardından ikincilik elde etti.

İki dizi de tüm izleyici gruplarında çok çok iyi reytingler elde ediyor. Her iki dizi de ABC1 grubunda iki haneli oranlara çıkarak yine dikkatleri çekti.

Ayrıca her iki dizinin de reytingleri birbirine çok yakın ve birincilik önümüzdeki haftalarda da el değiştirir ise şaşırmamak lazım.

Bu sezonun en sert ve en güçlü rekabeti pazar akşamları yaşanıyor. İki dizinin sadık bir izleyici kitlesi var ve her pazar günü de muhteşem sahnelerle dolu dizilerin reyting rekabetini keyifle izliyoruz.