Ana sayfa Sosyal Medya Yargı dizisinin Metin’i Hüseyin Avni Danyal ayrılık kararıyla büyük akıllılık etti!

Yargı dizisinin Metin’i Hüseyin Avni Danyal ayrılık kararıyla büyük akıllılık etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hüseyin Avni Danyal usta bir oyuncu ve bugüne kadar sergilediği performanslarla da haklı bir gurura sahip. 1962 yılında Trabzon’da dünyaya gelen oyuncu, adeta ustalık eserlerini yapmaya devam ediyor. 2018 yılında katıldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde uzun süre kalan oyuncu, 6. sezonun ardından ayrılık kararı almıştı.

Dizide Tufan karakteriyle izlediğimiz oyuncunun yayınlanmayan 200. bölümde de son kez yer almıştı ama ayrılık kararı daha önceden biliniyordu. Oyuncu yeni sezonun en etkili yapımlarından olan Yargı’da başrolde yer alarak yeniden ekranlara dönüş yaptı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ekibi yeni bir sezon heyecanı yaşadığı sırada atv ile yapımcı BVB Yapım arasında yaşanan sorunlar nedeniyle iptal oldu. Tüm oyuncular ve ekip büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ne kanal ne de yapımcı orta bir noktada buluşamadığı için de 6 sezon süren fenomen dizi ekranda yer alamayacak. Dizinin oyuncularına ise başka yapımlarda rol almaları noktasına izin verildi. Yani Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz efsanesi bitirildi.

Yargı dizisinin Metin'i Hüseyin Avni Danyal ayrılık kararıyla büyük akıllılık etti! 7

Hüseyin Avni Danyal ise şu günlerde aldığı ayrılık kararının olumlu etkilerini yaşıyor. Bir tarafta büyük sorunlar yaşayan eski dizisi, diğer yanda ise yeni sezonun en başarılı çıkışını yapan Yargı… Metin karakterinde yine ustalığını sergileyen Hüseyin Avni Danyal şayet ayrılık kararı almamış olsaydı sezonun başında işsiz kalacaktı.

Oyuncu adına Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine veda kararı, önemli ve kariyerine etki eden bir karar olarak kayıtlara geçmiş oldu.

Ünlü oyuncu eski dizisi hakkında hiçbir bilgisi olmadığını ve bağlantıyı kopardığını ve Yargı’ya geçtiğini belirterek, sorulan sorulara da yanıt vermek istemedi.