Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinde eleştiriler başladı, destek ise çığ gibi!

Teşkilat dizisinde eleştiriler başladı, destek ise çığ gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle izleyicilerle Pazar akşamları buluşmakta olan Teşkilat dizisi, müthiş bir reyting başarısına imza atmıştı. Dizinin milyonları ekrana taşıdığı gerçeği ortada. Teşkilat heyecan dolu bir iş. Türkiye’nin gündemine yönelik önemli bilgilerin de bir mesaj olarak sunulduğuna şahit oluyoruz.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal ve Mesut Akusta’nın başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi ve verilen mesajlar konusunda aslında bir sorun yok. Ancak özellikle operasyon sahnelerinde yani aksiyonun çok yoğun olduğu anlarda kurgunun yeterince iyi olmadığına yönelik eleştiriler var. Dizide bazı konuların çok basit ve yüzeysel olarak halledilebiliyor olması eleştirilerin temel kaynağı…

Zira aksiyon sahneleri, özellikle casusluk yapımlarında en can alıcı noktalar oluyor. Ancak Teşkilat dizisinin kimi izleyicileri bu tür sahnelerde konuların basit şekilde çözülmesinin dizinin kalitesini düşürmekte olduğu eleştirilerini yapıyor.

Teşkilat için ekip yoğun bir emek veriyor. Ayrıca Milli İstihbarat Teşkilatı’nın da diziye desteği ortada. Milyonları heyecanlandıran Teşkilat’ta önümüzdeki bölümlerde özellikle aksiyon sahnelerine ekibin yeni bir bakış açısı getirmesi ve kurguyu daha profesyonel bir şekilde hazırlaması beklentisi var.

Teşkilat dizisine müthiş izleyici ilgisi de sürüyor. Sosyal medyada yüzbinlerce mesaj paylaşıldı. Dizi 3. bölümüyle de yine milyonları ekran başına topladı. Bu noktadan bakıldığında da Teşkilat’a desteğin çığ gibi olduğunu ve bunun 3. bölümde de devam ettiğini ifade etmek yanlış olmayacaktır.

Ayrıca Teşkilat dizisinin 4.bölüm fragmanı da yayınlandı.28 Mart Pazar akşamı izleyicileri yine heyecan dolu anlar bekliyor. Özellikle Nazi sempatizanları ile ekibin mücadelesi ve kavga sahneleri yeni bölümde dikkatinizi çekecek. İşte Teşkilat 4. yeni bölüm fragmanı: