Ana sayfa Dizi Fragmanları Kefaret dizisinde ortadan bir süre kayboldu, her şey tepetaklak gitti!

Kefaret dizisinde ortadan bir süre kayboldu, her şey tepetaklak gitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Fox TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kefaret, Pazar akşamları yoluna devam ediyor. 18 bölümü geride kalan dizinin 28 Mart Pazar akşamı yayınlanacak olan 19. yeni bölümünden ilk görüntüler de ortaya çıktı… Dizi hayranları 18. bölümün final sahnesini bir hayli eleştirmişti.

Arzu’nun silah tuttuğu anlarda Zafer onu vurmak zorunda kalmıştı. Zeynep ise, Arzu’nun yere düşmesinden sonra silahı alıp atmış ve Arzu’ya da yardım etmeye çalışmıştı. Zeynep silahla yaralama nedeniyle göz altına alındı… İzleyiciler, bu sahnede Zeynep’in Arzu’nun yanına gitmesini de çok eleştirmişti ve senaristlere de yoğun bir şekilde eleştirel mesajlarla tepki göstermişti. Ayrıca Mert Fırat’ın canlandırdığı Sinan karakteri de ortalıkta görünmemişti.

Kefaret dizisinin 19. bölümünde Sinan geri dönüyor… Sinan’ın kaybolduğu süreçte neler yaşadığı da merak ediliyor. Dizi hayranları 19. yeni bölümü heyecanla beklerken, Zeynep’in gözaltına alınmasından sonra Sinan nihayet ortaya çıkıyor…

Kefaret dizisinde ortadan bir süre kayboldu, her şey tepetaklak gitti! 7

Polise göre Arzu’nun vurulması konusunda tüm deliller Zeynep’i gösteriyor… Arzu öldü mü, durumu ne merak ediliyor… Sinan, Zafer’in peşine düşüyor… Zeynep ise hapiste ve kesici aletle kadınlar tarafından yaralanıyor… Zeynep’in düştüğü bu duruma izleyicilerin tepkileri de sosyal medyadan senariste eleştiriler olarak devam ediyor.

Kefaret dizisi hayranları ise 18.bölümün final sahnesinde Zeynep’in yaptığı aptallıkları yazarak dizinin gidişatına tepkilerini gösteriyor. Meltem ise bu durumdan faydalanma peşinde.. İzleyiciler, Meltem’e bir ara üzülmüştü ama yaptığı hareketlerle yine nefreti üzerine çekecek gibi görünüyor.

Zeynep’i bu durumdan kurtarmak ise yine Sinan’a düşecek. Zafer’i bulmak için her yolu deneyen Sinan bakalım 19. yeni bölümde neler yapacak?

İşte 28 Mart Pazar günü yayınlanacak Kefaret dizisi 19. bölüm fragmanı: