Ana sayfa Dizi Fragmanları Teşkilat dizisinde hiçbir şey göründüğü gibi değil

Teşkilat dizisinde hiçbir şey göründüğü gibi değil

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Pazar akşamı başlayan Teşkilat dizisi büyük beğeni kazandı. Dizi hayranları ilk bölüme bayıldıklarını ve çok çok iyi bir yapım olduğunu ifade eden binlerce mesajı sosyal medya platformlarında paylaştı. Diziye daha ilk bölümden geçer not veren takipçiler, Çağlar Ertuğrul’un Serdar Kılıçarslan karakterinde ise çok başarılı bir performans ortaya koyduğunu düşünüyor.

Dizi hayranları, “Nefes nefese izledik. Efsane bir dizi. Tüm Şehitlerimizin mekanı cennet olsun” diye yorumlar bırakıyor. Dizi için “On numara” ifadesini kullanan izleyiciler, kalitesinin aynen sürmesini diledi ve uzun yıllar yayında kalmasını arzu ettiklerini belirten yorumlar yaptı.

Milli İstihbarat Teşkilatı’nın desteği ile oluşturulan Teşkilat dizisinde verilecek olan mesajlara da izleyiciler kilitlendi. Yeni bölümler heyecanla ve büyük merakla bekleniyor. Teşkilat’ın 14 Mart Pazar akşamı yayınlanacak ikinci bölümünden ilk fragman paylaşıldı.

Serdar’ın sevgilisinden başkan şüphelenmişti. Ve o şüpheler de gerçek çıkıyor… Serdar’ın naif sevgilisi aslında bir ajan… Yeni bölümde bu detay ortaya çıkacak. “Merak eden varsa, her şey güzel bir aşk hikayesi olarak başladı” diyen Serdar, aslında sevgilisi olarak hayatına giren kişinin bir ajan olduğunu önceden fark etmiş ama oyunu sürdürmüş.

Peki yeni bölümde başka neler olacak. İnsansız uçakların güvenlik kodlarını alan düşmanlar ne yapacak? Başkanın yeni kurduğu ve öldükleri süsü verilecek olan yeni ekip ne tür mücadeleler yapacak? Zehra ve Serdar arasında neler yaşanacak?

Teşkilat dizisinin ikinci bölümü şimdiden büyük bir merak ve heyecan yaratmış durumda. İşte 14 Mart Pazar akşamı yayınlanacak ikinci bölümden ilk fragman: