Ana sayfa Sosyal Medya Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal yeni dizi Kalpazan’da herkesi şaşkına çevirecek!

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal yeni dizi Kalpazan’da herkesi şaşkına çevirecek!

tarafından ker_def

Çağlar Ertuğrul, son yıllarda popülerliğini giderek artırıyor. En son Teşkilat isimli dizide başrol erkek oyuncu olan ve 2 sezon boyunca da diziyi sırtlayan Çağlar Ertuğrul, her projesinde kendisini daha da çok geliştiriyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisi ilk iki sezonda birlikte rol almıştı. İkilinin iki yıl aradan sonra yeniden aynı dizide buluşması hayranlarını çok memnun etti.

1987 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu, 2012 yılından bu yana setlerde yer alıyor. Hem sinema filmleri hem de dizilerde akılda kalıcı roller ortaya koyan ünlü oyuncu, yeni sezonda yine televizyon ekranında yer almaya devam edecek.

En son Magarsus ve Prens isimli dijital dizilerde yer alan ve 2 yıldır da televizyon ekranından uzakta olan Çağlar Ertuğrul, Kalpazan isimli Show TV dizisinin başrollerinden birisi oldu.

Timuçin Esen, Şükran Ovalı ve Deniz Baysal da dizinin diğer başrolleri olarak öne çıkıyor.

Deniz Baysal da Teşkilat dizisine önceki sezon veda etmişti ve en son Ne Gemiler Yaktım isimli dizide rol almıştı.

Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal ikilisi yeni dizi sezonunda bir kez daha aynı projede bir araya gelerek hayranları ile yeniden televizyon ekranında buluşacak.

Çağlar Ertuğrul yeni projede Kartal rolünü canlandırırken, Deniz Baysal ise polis memuru Ayşe olarak hikayede yer alacak.

Karizmatik ama aynı zamanda müthiş bir sahtekar olan Kartal ile polis Ayşe arasındaki mücadele herkesi şaşırtacak. Ayşe, Kartal’ın sahtekarlığını ortaya çıkartmak için büyük mücadele verecek.