Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Teşkilat dizisine iddialı bir konuk oyuncu geldi!

Teşkilat dizisine iddialı bir konuk oyuncu geldi!

tarafından ker_def

Pazar akşamlarının sevilen yapımlarından olan Teşkilat, her geçen hafta daha da iyi hikaye kurgusu ve aksiyon dolu sahneleri ile güzelleşiyor.

Yargı dizisiyle reyting rekabeti içindeki Teşkilat’oın 28. yeni bölümü 26 Aralık Pazar akşamı ekrana gelecek. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ın başrolünde yer aldığı dizide heyecanlı sahnelerden oluşan fragman izleyicilerin beklentilerini di artırdı. Dizinin yeni bölümünde bir konuk oyuncu da göreceksiniz.

Atakan Ilgazdağ’ın müziklerini yaptığı dizinin ekibine Devlet Tiyatroları Genel Müdür Yardımcısı Emre Başer konuk oldu. Gazeteci Birsen Altuntaş, 27. bölümde kısa süre görünen oyuncunun hikayeye konuk olarak katıldığı bilgisini paylaştı. Dizinin yeni bölümünde mahkum karakteri ile dikkat çekmesi beklenen Emre Başer, daha önce bazı dizilerde rol almıştı.

Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Köprülü karakterinin yanı sıra Vatanım Sensin’de Gürcü Salih karakterini canlandıran oyuncu, en son Mehmetçik Kutül Amare isimli yapımdaki Şefik karakteri ile TRT1 ekranına çıkmıştı.

Uzun bir aradan sonra Emre Başer tekrar dizi setlerine dönüş yapmış oldu.