Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin 3 kadın oyuncusu gücün sembolü oldu!

Teşkilat dizisinin 3 kadın oyuncusu gücün sembolü oldu!

tarafından ker_def

TRT1 ekranında pazar akşamları yayınlanmakta olan Teşkilat dizisi, 14.bölümü ile birlikte 6 Haziran akşamı sezon finali yapacak. Çok başarılı bir ilk sezon geçiren Teşkilat’ta 3 kadın oyuncu da büyük dikkat çekiyor. Deniz Baysal, Ezgi Şenler ve Ezgi Eyüboğlu üçlüsü dizide sergiledikleri performanslar ile hayranlarını mutlu etti.

Teşkilat’ta Ceren olarak izlediğimiz Ezgi Eyüboğlu, MAG dergisinin sorularını yanıtladı. Dizide rol arkadaşları Deniz Baysal ve Ezgi Şenler için de övgü dolu sözler söyleyen güzel oyuncu arkadaşları ile birlikte hikayede güçlü kadın portresi çizdiklerine vurgu yaptı.

Ezgi Eyüboğlu, “Çok tatlı iki kadınla çalışıyorum. Üçümüz de güçlü kadın karakterleri canlandırıyoruz. Genelde kadınlara bu kadar katmanlı ve iyi karakterler yazılmıyor. Her sektörde olduğu gibi bizim sektörümüzde de kadınlar arı gibi çalışıyor” diye konuştu.

Teşkilat dizisinin 3 kadın oyuncusu gücün sembolü oldu! 8

Oyunculuk mesleğini yaparken yaşadığı zorluklarla ilgili bilgi de veren oyuncu, en çok belirsizliğin kendisine zor geldiğini anlattı. Eyüboğlu, “Belirsizlik zorlayıcı bir faktör. Bir iş ile ilgili karar verirken süreçte birçok belirsizlik karşınıza çıkabiliyor ve bu noktada iç güdülerinizle hareket etmeniz gerekiyor” dedi.

Teşkilat dizisinin 3 kadın oyuncusu gücün sembolü oldu! 9

Aşk ile ilgili özel açıklamalarda da bulunan Ezgi Eyüboğlu, “Aşkta; huzur, güven, istikrar, karşılıklı değer verme, saygı ve birlikte gülebilmek çok önemli. Aşk konusunda büyük cümleler bana komik geliyor. Benim ilişkide önem verdiğim şeyler az önce saydıklarımı hissedebilmek” diye belirtti.