Ana sayfa Dizi Haberleri Deniz Baysal hayranlarının çifte dizi mutluluğu!

Deniz Baysal hayranlarının çifte dizi mutluluğu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Deniz Baysal ile ilgili son günlerde basında yer alan yeni proje haberleri hayranlarını memnun ediyor.

Sosyal medya ortamında Deniz Baysal’ın yeniden setlere dönecek olması hayranları tarafından kutlama paylaşımları ile gündeme getiriliyor.

Teşkilat dizisinde 3 sezon başarılı bir performans sergileyen Deniz Baysal, Zehra karakteri ile aksiyon dolu sahnelerle hayranlarını fazlasıyla etkilemişti.

Projeye 3. sezon sonunda veda eden oyuncu daha sonra Ne Gemiler Yaktım isimli kısa süren bir başka televizyon dizisinde başrol olarak geri döndü. Ancak bu dizinin hikayesinin izleyicileri yeterince cezbetmediğini ve düşük reytingler nedeniyle sadece 8 bölüm ekranda kalabildiğini hatırlatalım.

Ayşe karakteri ile yeni dizinin kadrosunda başrol kadın oyuncusu olarak yer alması beklenen Deniz Baysal, bir süre ara verdiği dizi setlerine geri dönmeye hazırlanıyor.

Show TV için hazırlıkları yapılan ve şimdilik ismi Kalpazan olarak tarif edilen yeni dizi projesinde Deniz Baysal hayranlarını heyecanlandıran yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

Basında yer alan ve sosyal medyaya da yansıyan iddiaya göre Deniz Baysal, 3. kez Çağlar Ertuğrul ile patner olacak.

Fazilet Hanım ve Kızları projesinden sonra Teşkilat dizisinde çok başarılı bir dizi çifti olarak ekrana yansıyan Deniz Baysal ile Çağlar Ertuğrul ikilisinin Kalpazan dizisinde üçüncü kez bir araya geleceğine yönelik kulis bilgileri paylaşılıyor.

Dizinin hikayesi dürüst bir Darphane memurunun hızsızlık sistemi içine düşüşü ve sonrasında sahte para basan bir kalpazana dönüşmesinin hikayesi anlatılacak.

İşte böyle dikkat çeken bir dizide Deniz Baysal’ın bir kez daha Çağlar Ertuğrul ile buluşacağı yönündeki iddialar hayranlarını bir hayli meraklandırdı ve heyecanlandırdı.