Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisinin asıl gücü perde arkasındaki mesajda yatıyor!

Teşkilat dizisinin asıl gücü perde arkasındaki mesajda yatıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Teşkilat dizisi, pazar akşamları müthiş bir ilgi görüyor. Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ikilisi de Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden sonra bir projede daha hayranları ile buluştu. Mesut Akusta’nın etkileyici oyunculuğu da TRT1 ekranına izleyicileri çekiyor… Serdar ve Zehra karakterlerinin iyi uyumu, hikayenin de güçlü oluşu diziyi izleten başlıca faktörler…

Teşkilat, yayınlanan ilk 3 bölümü ile öyle büyük bir başarı elde etti ki, bunun tesadüf olmadığı, geçici olmadığı ve proje devam ettiği sürece de yüksek oranların geleceğini anlamak zor değil. Zira dizi Türk izleyicisinin duygularına ve gururuna hitap ediyor. Gururu her bölümde okşanan izleyici, Milli İstihbarat Teşkilatı destekli diziden verilen mesajlara da çok dikkat ediyor. Zira birçok alt bilginin verildiği birçok kişinin de düşüncesi…

Tabii ki sonuçta bu bir dizi ve kurgusu da izleyicileri ekranda tutmak için yapılıyor. Ancak unutmamak lazım ki, her hikayede verilen alt mesaj, bilinç altına yerleştirilen imaj aslında bazı gerçeklere de dayanıyor… İşte bu noktada da dizinin MİT destekli bir yapım olması, dizi aracılığı ile bazı konuların kamuoyuna duyuruluyor olma ihtimalini akla getiriyor.

Teşkilat dizisi bu özelliği ile kendine münhasır bir yapım konumunda ve gücü de aslında buradan geliyor… Dizinin 4. yeni bölümünde de kahraman ekip, Berlin’de Türklere yönelik hazırlanan tuzağı bozmaya gayret edecek.

Kahramanlar birçok olayla karşılaşacak, aksiyonu ve kavgaları bol bir bölüm sizleri bekliyor. İşte 28 Mart Pazar akşamı yayınlanacak olan Teşkilat 4. bölüm 2. fragmanı: