Ana sayfa Dizi Haberleri Kıran kırana bir yaz dizisi yarışı izleyeceksiniz! Şimdilik 5 proje var ve 8’e çıkabilir!

Kıran kırana bir yaz dizisi yarışı izleyeceksiniz! Şimdilik 5 proje var ve 8’e çıkabilir!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Televizyon kanalları her yaz güçlü yazlık diziler yaparak, izleyici sayısının azaldığı bu dönemi bir şekilde atlatmak ister. Geçen sezon bu konuda az yapım vardı. Sen Çal Kapımı dışındaki diziler de kısa süreli oldu. Hande Erçel ve Kerem Bürsin ikilisinin güçlü uyumu ile Sen Çal Kapımı hala devam etmekle kalmıyor, gelen bilgiler yaz aylarında da süreceğini gösteriyor. Her yaz bir romantik komedi dizi projesi mutlaka yapılırdı. Bu yaz ise adeta bu konuda kanallar birbiri ile yarışacak. Daha şimdiden projeler belirlendi ve kanallar ile anlaşmalara da geçildi… Şimdilik görünen 5 yeni yazlık dizinin hazırlandığı yönünde.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, bu yazlık diziler hakkında bilgiler sundu. Koloğlu, NTC, ARC Film, Süreç Film ve OJO Pictures’in hazırlıkları ile ilgili bilgiler sundu. Yaz aylarında kıran kırana bir dizi yarışına tanıklık edeceksiniz. Bu yarışta Sen Çal Kapımı dizisi de yine güçlü bir şekilde varlık gösterecek ki, bunu da Koloğlu’nun aldığı son duyumlardan anlıyoruz.

Koloğlu, “Köşeler şimdiden kapıldı” diyerek yaz dizileri hakkında elindeki bilgileri aktardı. Aşkın Tarifi isimli dizi Kanal D için hazırlanıyor. Erkek başrol oyuncusu Kadir Doğulu olarak belirlendi…

Show TV ise OJO Pictures’in Cam Tavanlar isimli yeni dizisini aldı… Meriç Acemi’nin senarist olduğu düşünülür ise iyi bir projenen gelmekte olduğu da anlaşılır. Ufak Tefek Cinayetler ve son olarak da Aşk 101 ile Acemi, geniş kitleler tarafından sevilen hikayeler oluşturdu. Çukur dizisinin Celasun’u Kubilay Aka da projenin erkek başrolü oldu.

Süreç Film ise atv için yeni bir yazlık dizi hazırlığı içine girdi. Baker and Beauty dizisinin yerli uyarlaması olacak dizi Amazon’un iddialı işlerinden birisiydi. Bakalım uyarlaması nasıl olacak?

Sina Koloğlu’nun aktardığına göre Süreç Film ayrıca atv için de Teklif isimli yeni bir dizi hazırlığına girişti. Tomris Giritlioğlu’nun hikayesinden senaryolaştırılan dizi yine Antakya’da geçecek. Birçok dizi hayranı Antakya’da çekilen yapımların adeta hastası oldu. Asi ve Sıla bunların en çok bilinen örnekleri.

Sina Koloğlu, Sen Çal Kapımı ile birlikte toplam 5 dizinin yaz ayları için ekranda olacağını belirtiyor. Ayrıca sektörün tecrübeli isimleri bu sayının 8’e çıkabileceğinin de öngörüsünü yapıyor.