Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat dizisinin Hulki’si Nihat Altınkaya’nın büyük gururu

Teşkilat dizisinin Hulki’si Nihat Altınkaya’nın büyük gururu

tarafından ker_def

TRT1 ekranında geçtiğimiz hafta ilk bölümü yayınlanan Teşkilat dizisinde Hulki karakterine hayat veren isim Nihat Altınkaya… Bugüne kadar birçok başarıya imzasını atan Altınkaya, bir dönem katıldığı Survivor yarışması ile de geniş kitleler tarafından akıllara yazılmıştı.

2008 yılından bu yana setlerde bulunan oyuncu ilk olarak Yaprak Dökümü dizisinde Levent karakteri ile gönülleri kazandı. Dudaktan Kalbe, Karadayı, Kara Para Aşk, Medcezir, Kara Ekmek ve Yüksek Sosyete dizileri derken oyuncu Söz’de canlandırdığı Erdem karakteri ile de akıllara bir kez daha yazıldı.

Elimi Bırakma dizisinde kısa bir süre izlediğimiz oyuncu, 2021 yılına ise bomba gibi bir giriş yaptı. TRT1 ekranında başlayan ve reytingleri ile sezonun en iyi açılışın yapan dizide Hulki olarak izlediğimiz oyuncu, farklı bir rolde ve başarısıyla dikkatleri üzerine çekti.

Dizinin tüm kategorilerde zirvede başlamasının kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Nihat Altınkaya, izleyicilere teşekkür ettiği mesajında verilen emeğin büyüklüğüne de şu sözlerle vurgu yaptı:

“Zirvede başlaması bizi çok memnun etti, bunun altında çok büyük bir emek var; yönetmenlerimiz, senaristlerimiz, yapımcımız, yapım ekibi, prodüksiyon, tüm oyuncular, hepimiz büyük bir emek veriyoruz ve bu emeğin karşılığını almış olmak bizi çok mutlu etti. Aksiyon sahneleri, duygusal sahneleriyle, çok güzel bir projenin içindeyiz. Yoğun bir temponun üzerine böyle güzel bir reyting sonucu, izleyenlerin beğenmesi, sevmesi çok motive edici bizim için.”