Ana sayfa Sinema Teşkilat dizisiyle sıçrama yapan Ezgi Şenler’in yeni bir projesi daha var!

Teşkilat dizisiyle sıçrama yapan Ezgi Şenler’in yeni bir projesi daha var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Ezgi Şenler, Teşkilat isimli TRT1 dizisiyle birlikte ekrana müthiş bir geri dönüş yaptı. Geçen sezon Çatı Katı Aşk isimli romantik komedi dizisinde izlediğimiz oyuncu, hayranlarının düşüncesinde haksızlığa uğramıştı. Projenin kötü gidişinde günah keçisi olarak öne çıkartılan Ezgi Şenler, Teşkilat isimli yeni dizide ise yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Teşkilat’ın başrol isimlerinden olan Ezgi Şenler, 14 bölüm süren ilk sezonun ardından dinlenmeye çekildi. Ancak oyuncudan yeni proje sürprizleri de geliyor… Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Ezgi Şenler, yeni bir anlaşma yaptı.

Aslı Enver ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı sinema filmi Sen Yaşamaya Bak’a Ezgi Şenler’in de katıldığı ortaya çıktı. Yaz tatilinde dinlenmek yerine sinema filminde yer almayı seçen oyuncu, 1 aylık bir çabayla birlikte bu dönemi de kariyeri adına bir fırsata çevirmiş olacak.

Teşkilat dizisiyle sıçrama yapan Ezgi Şenler'in yeni bir projesi daha var! 7

Ketche olarak bilinen yönetmen Hakan Kırvavaç’ın uzun süredir hazırlıklarını yaptığı filmin çekimleri de önceki gün başladı. Setten ilk paylaşım da Aslı Enver tarafından paylaşılmıştı.

Hakan Bonomo’nin hikayesini yazdığı filmin Netflix’te yayınlanacağını hatırlatalım. Ezgi Şenler hayranları da genç oyuncunun nasıl bir rolde yer alacağını çok merak ediyor.