Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat ekibi milli duyguları kabarttı! “Öndekine çakabilirim” cümlesi dikkatlerden kaçmadı!

Teşkilat ekibi milli duyguları kabarttı! “Öndekine çakabilirim” cümlesi dikkatlerden kaçmadı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – zamanların en büyük prodüksiyonu Teşkilat, pazar akşamları TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor. Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yapımcılığını, Kıvanç Kırvavaç’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu ve Ezgi Şenler başrollerde yer alıyor.

Dizinin 9’uncu bölümü dün akşam (2 Mayıs Pazar) yayınlandı. Bölüme damgasını vuran sahne ise zorlu görevlerin peşinde koşan Serdar, Kasım ve Zehra’nın büyük tehlikeler atlatarak uçakla Türkiye’ye gelişi oldu. Ölümle burun buruna gelerek vatan topraklarına ulaşan ekibin havadayken “Dün olduğu gibi bugün de havadaki savaşan şahinler, sınırlarımızın müdafaasında en ön safta dosta güven, düşmana korku vermeye devam etmektedir. Memlekete hoşgeldiniz” cümlesiyle karşılanması izleyicilerde milli duyguları kabarttı.

İzleyicilerden biri coşkusunu “Memlekete hoş geldiniz” Biz işte bu memleket için gerekirse yaşar, gerekirse ölürüz. Yaşasın Türkiye, yaşasın memleketim..!” cümlesiyle dile getirirken, bazı izleyiciler şehit pilotlarımızı unutmadı ve “Tüm hava şehitlerimize minnet ve rahmetle. Vardık, varız, varolacağız” dedi.

Teşkilat ekibi milli duyguları kabarttı! “Öndekine çakabilirim” cümlesi dikkatlerden kaçmadı! 9

Sahnede uçağı kullanan ve Çağlar Ertuğrul tarafından canlandırılan Serdar karakterinin “Öndekine çakabilirim” cümlesi de izleyicilerin dikkatinden kaçmadı. “Öndekine çakabilirim” cümlesi kısa sürede Twitter’de hashtag olarak paylaşıldı.

Teşkilat ekibi milli duyguları kabarttı! “Öndekine çakabilirim” cümlesi dikkatlerden kaçmadı! 10

Teşkilat ekibi milli duyguları kabarttı! “Öndekine çakabilirim” cümlesi dikkatlerden kaçmadı! 11

Kaçıranlar için Teşkilat’ın 9’uncu bölümünde şunlar olmuştu:

Serdar, Kasım ve Zehra’nın bulunduğu uçakta arıza olur ve Yunanistan’a mecburi iniş yapılır. Bu durum krizin büyümesine neden olur çünkü Kasım’ın Yunanistan’a giriş yasağı vardır. Diğer yanda ekibin diğer üyeleri Ceren’i takip ederken fotoğrafları çekilir. Serdar ve Zehra, Kasım’la birlikte girdikleri pasaport kontrolünde gergin anlar yaşar. Uçak tamir edilene kadar havalimanındaki otelde kalmaya karar verirler. Yeğeni Kasım’ı taşıyan uçağının düşmediğini öğrenen Fadi hayal kırıklığına uğrar. Kasım’ın Türkiye’ye götürülmesini engellemek için Yunanistan’daki dostu Stefanos’tan yardım ister. Uçaktaki arızanın sabotaj kaynaklı olduğunun kesinleşmesi üzerine Fadi’nin peşlerinde olduğunu anlayan Serdar ve Zehra, ülkeyi bir an önce terk etmeleri gerektiğine karar verirler. Stefanos’un adamlarıyla birlikte otele gelmesiyle Yunanistan’dan çıkmak için zorlu bir kaçış planı uygulamaya konur.

İşte dizinin 9 Mayıs pazar günü yayınlanacak olan 10.bölüm fragmanı: