Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat ile Yargı dizileri arasında birincilik yarışı iyice kızıştı!

Teşkilat ile Yargı dizileri arasında birincilik yarışı iyice kızıştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamları reyting yarışında iki etkili dizinin muhteşem mücadelesini izliyoruz. TRT1 ekranında aksiyon dizisi olarak öne çıkan Teşkilat ile, Kanal D’de yayınlanan adaleti öne çıkartan Yargı dizisinin reytingleri birbirine çok yakın gerçekleşiyor.

Geçtiğimiz haftalara da bakıldığı zaman tüm izleyici kategorilerinde reytingler birbirlerine yakın oranlara geldi… Her iki dizinin de sadık bir izleyici grubu var ve her hafta yeni bölümü bekleyen milyonlar, reytingleri patlatıyor.

19 Aralık Pazar akşamı yayınlanan iki dizinin yeni bölümleri yine büyük ilgi gördü. Tüm kişiler ve AB gruplarında birinciliği bu sefer Teşkilat dizisi elde etti. Yargı bu iki grupta da rakibine yaklaştı ama geçmeyi başaramadı.

ABC1 grubunda ise çift haneli reyting elde eden Yargı dizisinin birinciliğini görüyoruz. Bu da gösteriyor ki geçen haftaya göre her iki dizi de benzer reytingler alıyor ve sezonun en sert birincilik yarışı da pazar akşamları yaşanıyor.

Her iki dizide de güçlü bir oyuncu kadrosu var. Yargı’da Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu öne çıkıyor.

Teşkilat dizisinde ise Çağlar Ertuğrul ile Deniz Baysal’ı başrollerde görüyoruz. Genç oyuncuların başarılı performansları sosyal medyayı da çok etkiliyor. Her iki dizinin sosyal medya yansıması da bir hayli güçlü…