Ana sayfa Dizi Haberleri Serpil Tamur’dan Bir Zamanlar Çukurova’nın yapımcısı Timur Savcı’ya mesaj var!

Serpil Tamur’dan Bir Zamanlar Çukurova’nın yapımcısı Timur Savcı’ya mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay — Usta oyuncu Serpil Tamur, 4 sezondur devam eden Bir Zamanlar Çukurova dizisinde en uzun süreli kalan isimlerden birisi oldu. Şimdiye kadar 117. bölümü yayınlanan dizide Hamimme karakterini canlandıran usta oyuncu, Adana’daki çekimlerde bir hayli yoruldu.

Geçtiğimiz sezon Hünkar karakterini canlandıran Vahide Perçin’in o dönemde basına da yansıyan ve artık yorulduğunu, ayrılmak istediğine yönelik iddialar ortaya çıkmıştı. Daha sonrasında da oyuncu 71. bölümde karakterin ölümü ile birlikte hikayeden ayrıldı.

Benzer bir durum Uğur Güneş için yaşandı. Yılmaz karakterini canlandıran oyuncu da ayrılmak istediği haberleri ile medyada yer aldıktan bir süre sonra yani 78. bölümde diziye veda etti.

Ardından üçüncü sezon sonunda kimsenin beklemediği gerçekleşti ve Demir karakterini canlandıran Murat Ünalmış da aniden diziye veda etti.

Dördüncü sezonun başlarında bu sefer Fekeli karakterini canlandıran Kerem Alışık’ın da diziden ayrılmak istediği ortaya çıktı ve bu karakter de 107. bölümde veda etti.

Şimdi ise Serpil Tamur, bizzat kendi sözleriyle hikayede artık kalmak istemediğine yönelik bir izlenim bıraktı.

Kerem Alışık ile bir tiyatro oyununun gösterimi öncesinde buluşan Serpil Tamur, Adana’da olduğunu ve çekimlerin devam ettiğini söyledi.

Kerem Alışık’ın diziden ayrıldığını hatırlatan Serpil Tamur’un “Dizim devam ediyor. Birlikteydik Kerem ile dizide. Ama Kerem ayrıldı. Darısı benim başıma” şeklindeki sözleri dikkat çekti.

Bir Zamanlar Çukurova’da halen devam ettiğini belirten usta oyuncunun, ayrılmayı arzu ettiği şeklinde anlaşılan “Darısı benim başıma” sözleri, dizinin yapımcısı olan Timur Savcı’ya bir mesaj olarak algılandı.