Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat’ın reytingleri uçtu, Menajerima Ara adeta çarpıldı, Kefaret iyi, Arıza yükseldi!

Teşkilat’ın reytingleri uçtu, Menajerima Ara adeta çarpıldı, Kefaret iyi, Arıza yükseldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Pazar akşamları reyting yarışında Teşkilat dizisinin başlamasından sonra yaşanan değişim rüzgarı devam ediyor… TRT1 ekranlarında dün akşam bu sezonun en iyi sayılabilecek reytinglerinden birisini elde eden Teşkilat adeta gücüne güç kattı.

Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal, Mesut Akusta’nın başrolündeki Milli İstihbarat Teşkilatı destekli Teşkilat dizisinde müthiş bir tempo var. Hikayenin bu yüksek temposu ve verilen bazı dip mesajların da etkisiyle izleyici ilgisi artarak sürüyor. Teşkilat’ın bu yükselişi de diğer dizileri adeta cin çarpmışa çevirdi…

Özellikle Star TV ekranlarında AB grubunda bazı zamanlar en iyi dizi olabilen Menajerimi Ara o kadar kötü bir düşüş yaşadı ki, kimse bu kadar büyük kaybı beklemiyordu. Menajarimi Ara dizisinin final yapıp yapmayacağı tartışmaları arasında, Star TV’nin devam etme niyeti vardı. Ancak. İşler değişebilir. Zira dün akşam reytingler kötü geldi. Dizi hiçbir kategoride ilk 10’da olmadığı gibi, totalde 26. ve ABC1’de de 18. sırada. Menajerimi Ara AB’de ise düşük reytingine rağmen 11. sırada.

Show TV, Arıza dizisi için 3 bölüm sonra final kararı verdi. 30. bölümde bitecek olan Arıza’nın dün akşam yayınlanan 27. bölümü reytinglerde yükseldi. Arıza biterken, daha düşük oranlar alan Menajerimi Ara ve Hercai’nin devam ediyor olması da büyük bir tezatlık olarak görülüyor.

Kefaret dizisi ise iyi performansıyla Teşkilat’tan en az etkilenen yapım olmayı sürdürüyor. Fox TV ekranlarında yayınlanan 18. bölüm, tüm kişilerde 6.olurken, AB ve ABC1’de de 5.’lik geldi.

İşte 21 Mart Pazar günü reytinglerde ilk 10 program listesi:

Teşkilat'ın reytingleri uçtu, Menajerima Ara adeta çarpıldı, Kefaret iyi, Arıza yükseldi! 7