Ana sayfa Sosyal Medya Teşkilat’ta kalacağını duyuran Çağlar Ertuğrul’a rol arkadaşından coşkulu yanıt!

Teşkilat’ta kalacağını duyuran Çağlar Ertuğrul’a rol arkadaşından coşkulu yanıt!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in yüksek bütçeli dizilerinden Teşkilat tüm hızı ve iddiasıyla devam ediyor. Dizi ekibinde düne kadar her şey yolunda gidiyordu. Taa ki dün ortaya atılan iddiaya göre. İddiaya göre başrol oyuncusu Çağlar Ertuğrul diziden ayrılıyordu. Ancak olay fazla uzun sürmedi. Ertuğrul, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Teşkilat’ta devam edeceğini duyurması izleyicilerin yüreklerine su serpti. Ertuğrul’un bu açıklamasına en coşkulu yanıt ise rol arkadaşından geldi.

MİT ajanlarının maceralarının anlatıldığı Teşkilat dizisinde ortalığı karıştıran, performansıyla dikkat çeken genç oyuncu Çağlar Ertuğrul’un diziden ayrılacağı iddiasıydı. İddiaya göre Çağlar Ertuğrul, söz verildiği halde bazı isteklerinin yapım şirketi tarafından yerine getirilmediği gerekçesiyle sezon finalinin ardından diziden ayrılmak istediğini söylemişti. Yine iddiaya göre oyuncuyu ikna çabalarının sürüyordu.

Ancak karışıklık fazla uzun sürmedi. Gün boyunca ne yapım şirketinden ne de oyuncudan bir açıklama geldi. Ancak Çağlar Ertuğrul gece çok geç saatlerde Twitter hesabından paylaştığı GIF’le diziden ayrılmadığını resmen duyurmuş oldu.

Bu habere en sevinçli yanıtlardan biri ise oyuncunun rol arkadaşı Deniz Baysal’dan geldi. Teşkilat dizisinde bir başka MİT ajanı Zehra’yı canlandıran Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul’un GIF’li paylaşımına aynı şekilde yanıt verdi.

Deniz Baysal Yurtçu, bir ödül töreninde usta oyuncu Meryl Streep’in coşkulu görüntüsünü paylaşarak Çağlar Ertuğrul’un kararı karşısında ne kadar mutlu olduğunu gösterdi.