Ana sayfa Sosyal Medya Bir Zamanlar Çukurova’da sürprizlere hazır olun! İlayda Çevik öyle bir geldi ki, sürprizler bitmeyecek!

Bir Zamanlar Çukurova’da sürprizlere hazır olun! İlayda Çevik öyle bir geldi ki, sürprizler bitmeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Zamanlar Çukurova isimli atv dizisinde Betül karakterine hayat veren isim İlayda Çevik oldu. Oyuncu, geçtiğimiz bölümde de izleyicilerle ilk kez buluştu. Betül, Paris’te Demir’in gönderdiği paralarla okumuştu. Ancak artık Çukurova’ya dönme vaktinin geldiğini düşündü ve cebinde bir dizi planla yuvasına dönüş yaptı.

Betül karakterinde İlayda Çevik’in yer alması hayranlarını çok mutlu etti. Daha önce bu karakter için Bahar Şahin’in düşünüldüğü de konuşulmuştu. Çevik, yeniden atv’de olduğu için memnun olduğunu belirtiyor. Oyuncu, “Eve dönüş gibi hissediyorum. Zaten çok güzel işler yapmıştık, daha da güzellerini yapmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Bir Zamanlar Çukurova gibi çok başarılı bir işe, 3. sezonda dahil olduğu hatırlatmasında bulunan Çevik, projeyi başından bu yana takip ettiğini de anlattı. Oyuncu, şöyle konuştu: “Bunun tedirginliğini yaşadım ama daha çok mutluluğunu yaşıyorum. Öncelikle takip ettiğim bir projeydi. Hikayeye hakimim. Çok seviyordum, severek takip ediyordum. Uzun zamandır yapmak istediğim bir dönem işi vardı, bu açıdan da şanslı olduğumu düşünüyorum. Çalıştığım yönetmen, çalıştığım ekip arkadaşlarımla tekrar buluşma fırsatı yakaladım.”

Ekip ve yönetmen ile daha önceden de çalıştığı için sinerjiyi hemen yakaladığını ifade eden İlayda Çevik, kendisini diziye sonradan girmiş gibi hissetmediğini anlattı. Her şeyin yolunda yer aldığını ifade eden İlayda Çevik, 3 sezondur dizide ismi duyulan Şermin Yaman’ın kızı Betül olarak hikayeye geldi.

Betül hikayenin en başından bu yana kurguda oldu ama hiç yüzü görünmedi. Demir’in kuzeni olan Betül, ilk kez Çukurova’da kendisini gösterdi ve İlayda Çevik de bu rolle ekrana dönmekten dolayı çok mutlu.

Betül’ün yeni bir karakter olarak oturma ve alışma sürecinin olduğunu, kendisinin de karaktere alışmaya çalıştığını ifade etti. Oyuncu, “Sürprizli bir karakter. Bir oyuncu için çok keyifli böyle bir karakteri oynuyor olmak. Benim açımdan da sürprizleri onunla beraber keşfediyor olmak çok heyecan verici” dedi.