Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş çok etkileyici bir hikayeyle ekrana dönüyor!

Tolga Sarıtaş çok etkileyici bir hikayeyle ekrana dönüyor!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Arıza dizisinde izlediğimiz yeni nesilin çok sevilen oyuncularından Tolga Sarıtaş, çok yakında yeni dizisi Bir Gece Ansızın ile yeniden ekrana gelecek. Sarıtaş’ın rol alacağı yeni dizi çok etkileyici bir hikayeye sahip.

Güneşin Kızları dizisinde canlandırdığı Ali karakteriyle kariyerinde büyük bir çıkış yapan Tolga Sarıtaş, son yılların en sevilen erkek oyuncularından biri. Güneşin Kızları’nın ardından Hayat Bazen Tatlıdır, Söz ve Ferhat ile Şirin dizilerinde başrolde yer alan yetenekli oyuncuyu en son Arıza dizisinde izlemiştik.

Sarıtaş’ın başrolünü Ayça Ayşin Turan’la paylaştığı Arıza dizisi izleyici tarafından çok sevilmişti. Show TV’de yayınlanan dizide Sarıtaş, taksici Ali Rıza karakteriyle çok beğenilmişti. Tolga Sarıtaş, Arıza dizisi 30 bölümüyle final yaptıktan sonra herhangi bir dizide rol almamıştı.

Tolga Sarıtaş çok etkileyici bir hikayeyle ekrana dönüyor! 7

Arıza’nın ardından Netflix için çekilen Yolun Açık Olsun isimli sinema filminde başrolü Engin Akyürek’le başrolü paylaşan yakışıklı oyuncu, çok yakında yeni dizisi Bir Gece Ansızın ile yeniden hayranlarının karşısına çıkacak.

Sarıtaş’ın yeni dizisi Bir Gece Ansızın çok etkileyici bir hikayeye sahip. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizi kardeşi Mehmet Ali ile yıllar önce küsen ve kalabalık ailesiyle Anadolu’da sıradan bir hayat süren Emin Saruhanlı’nın yaşanan uçak kazasıyla ansızın değişen hayatını anlatacak. Tolga Sarıtaş, Emin Saruhanlı’nın oğlu Kadir’e hayat verecek. Kadir bir mesele yüzünden babasıyla ters düşmesi hapse girmesine neden olacak.

Ay Yapım tarafından çekilecek dizinin yayınlanacağı kanal henüz açıklanmadı. Dizide Tolga Sarıtaş’a Hafsanur Sancaktutan’ın eşlik edeceği söyleniyor ancak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Dizinin senaristi ise Çukur’u yazan Gökhan Horzum.