Ana sayfa Sosyal Medya Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora’nın kedi sevgisini kimse sorgulamasın!..

Üç Kuruş’un Leyla’sı Aslıhan Malbora’nın kedi sevgisini kimse sorgulamasın!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Şu sıralar ekranlarda Aslıhan Malbora fırtınası esiyor desek yalan olmaz. 2017 yılında yayınlanan Seven Ne Yapmaz isimli diziyle kariyer yolculuğuna başlayan oyuncu üst üste önemli yapımlarda rol aldı.

Aslıhan Malbora popülaritesini ise Her Yerde Sen’de canlandırdığı ‘Ayda’ karakteriyle yakaladı. Güzel oyuncu şu sıralar Show TV’de yayınlanan Üç Kuruş dizisinde roman kızı ‘Leyla’ olarak izleyici karşısına çıkıyor.

Dizide Uraz Kaygılaroğlu’nun canlandırdığı Roman mafya lideri ‘Kartal’ karakterinin kız kardeşini canlandıran Aslıhan Malbora performansıyla beğeni topluyor. Öte yandan oyuncunun Gain dijital platformu için çektiği Etkileyici adlı dizisi de geçtiğimiz günlerde yayınlanmaya başladı.

Etkileyici’de influencer Leyla’ karakterini canlandıran oyuncunun her iki dizide de karakter ismi aynı olsa da  oyuncu iki yapımda da taban tabana zıt rollerde yeteneğini sergiliyor.

Oyuncu, sadece performansıyla değil instagram paylaşımlarıyla da en çok konuşulan ünlüler arasında. Aslıhan Malbora’nın son paylaşımında kedi ile verdiği ve altına ‘Yicem’ yazdığı pozları kısa sürede çok sayıda beğeni aldı.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora'nın kedi sevgisini kimse sorgulamasın!.. 8

1 milyon takipçisinin bulunduğu instagram hesabından, bir elinde kedi diğer elinde elma ile pozlarını art arda sıralayan oyuncunun doğal paylaşımları takipçilerini mest etti.

Üç Kuruş'un Leyla'sı Aslıhan Malbora'nın kedi sevgisini kimse sorgulamasın!.. 9