Ana sayfa Sosyal Medya Hafsanur Sancaktutan, partneri Kerem Bürsin ile çok iyi arkadaş oldu!

Hafsanur Sancaktutan, partneri Kerem Bürsin ile çok iyi arkadaş oldu!

tarafından ker_def

Ya Çok Seversen isimli romantik komedi dizisi yaz başında başladı ama ömrü sadece 13 bölüm oldu. Eylül sonunda final yaparak izleyicilerine veda eden dizinin iki başrol oyuncusu da yaz boyunca hep gündemde kaldı.

Hafsanur Sancaktutan sosyal medyada en çok konuşulan kadın oyuncu olma konusunda bir hayli uzun süre liderliği kimseye kaptırmamıştı. Kerem Bürsin de uzun süre sosyal medyanın en çok konuştuğu erkek oyuncu olmuş ve Ya Çok Seversen dizisi de reytinglerde şansız olsa da sosyal medyada çok büyük destek bulmuştu.

Yurt dışı satışlarının çok iyi olması beklense de 13 bölümlük düşük reyting performansı ile üzen dizi iki başrol oyuncusu için iyi bir arkadaşlık fırsatı yarattı.

Kerem Bürsin’in samimi ve sıcak tavrını her fırsatta dile getiren Hafsanur Sancaktutan, bazı erkek oyuncuların partner seçtikleri ile ilgili medyada yer alan polemik ile ilgili soru sorulması üzerine düşüncelerini açıkladı.

Ünlü oyuncu diyor ki, “Açıkçası hiç karşılaşmadım, başıma böyle bir şey gelmedi. Son olarak Kerem Bürsin ile partnerdim. Çok iyi arkadaşım kendisi ve çok iyi anlaşıyorduk” açıklamasını yaptı. Oyuncu açıklaması ile partneri ile çok iyi bir arkadaşlık ortamı oluşturduklarını belirtiyor.

Bu sözlerinden anlaşıldığı üzere genç oyuncu dizinin setinde partneri sayesinde çok konforlu bir süreç yaşamış. Yetenekli ve işinin peşinde olan bir insana kimsenin böyle bir şey yapamayacağının altını çizen Hafsanur Sancaktutan, başına böyle bir şey gelmediğinin de altını çizdi.