Ana sayfa Dizi Haberleri Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek projesi şimdiden olay oldu!

Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek projesi şimdiden olay oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bu sezon ekranda yer alan iki ünlü oyuncudan Engin Akyürek, 52. bölümü ile final yapan Sefirin Kızı dizisinde Sancar Efe karakterine hayat vermişti. Tolga Sarıtaş ise Arıza isimli dizide güçlü bir performans ortaya koydu… Her iki dizi de bu sezonun final yapan işleriydi.

Hem Akyürek hem de Sarıtaş hayranları ünlü oyunculardan yeni proje haberleri bekliyordu. Sonunda o haber geldi. İkilinin Netflix’te yayınlanacak olan bir filmde yer alacağı ortaya çıktı. Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin’in yönetmen koltuğunda oturduğu filmin ismi Yolun Açık Olsun…

Engin Akyürek, bu sezon bir film projesinin olduğunu daha önceden açıklamıştı. Tolga Sarıtaş da önceki gün muhabirlerin sorularını yanıtladı ve yeni bir projesinin olduğunu da duyurmuştu.

“Netflix’e inşallah güzel bir proje yapacağız” diyen Sarıtaş, ayrıca bir reklam kampanyasının da çekimlerinde yer alacağını ifade etmişti.

Arıza bitince dinlenme fırsatı bulduğunu anlatan oyuncu, filmin çekimlerinin ise yaz ayında olacağını ifade etti.

Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek projesi şimdiden olay oldu! 7

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş ikilisinin hayranları yeni proje heyecan ve merakla beklemeye başladı. Sosyal medyada bu iki ünlü ismin yer aldığı filmin çok heyecan verici olacağına yönelik yorumlar var.