Ana sayfa Dizi Fragmanları Payitaht Abdülhamid izleyicisine üzücü haber! Dizinin final tarihi belli oldu!

Payitaht Abdülhamid izleyicisine üzücü haber! Dizinin final tarihi belli oldu!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1 dizisi Payitaht Abdülhamid, beşinci sezonuyla yoluna devam ediyor. Cuma akşamları ekrana gelen dizi ciddi bir hayran kitlesine sahip.

Yaz sezonuyla birlikte sonbaharda devam edecek dizilerin sezon finalleri, sona erecek dizilerin de final tarihleri tek tek açıklanırken Payitaht Abdülhamid’in de beşinci sezonuyla ekranlara veda edeceği açıklandı. Dizinin final tarihi de belli oldu.

28 Mayıs Cuma akşamı 153. bölümü yayınlanan dizi bu cuma (4 Haziran) akşamı yayınlanacak 154. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Bülent İnal’ın muhteşem performansı ile göz doldurduğu Payitaht Abdülhamid dizisinin son bölümünde Reval görüşmeleri sonrasında Rumeli’de isyan başlamıştı. Sultan Abdülhamid’in isyanı durdurma çabaları yetersiz kalmıştı. Karaso ve Prens Sebahattin, faaliyetlerini devam ettirebilmek için Paris’e yerleşirken Sultan Abdülhamid sürpriz bir ismi vazifeden azletmişti.

Öte yandan bildiklerini anlatmasın diye Aliye’nin ölüm emri verilmiş, Mary hatalarını telafi etmeye çalışırken bir katile dönüşmüştü.

Sultan Abdülhamid’in taht dönemini anlatan dizinin yapımcılığını Es Film üstleniyor. Yönetmen koltuğunda Emre Konuk, Serdar Akar ve Doğan Ümit Karaca’nın yer aldığı dizide başrolleri Bülent İnal, Özlem Conker, Hakan Boyav, Vildan Atasever gibi isimler yer alıyor.

İşte final bölümünün tanıtımı: