Ana sayfa Dizi Haberleri Reytinglerde desteklemese de Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in dizisi Adım Farah başarılı oldu!

Reytinglerde desteklemese de Demet Özdemir ile Engin Akyürek’in dizisi Adım Farah başarılı oldu!

tarafından ker_def

Adım Farah dizisinin reytinglerine bakıldığı zaman özellikle gün değişikliği sonrasında çok düşük oranlar elde edildiği net bir şekilde belli oluyor. İlk başladığı geçen sezon geniş bir izleyici kitlesini etkileyen ama hiçbir zaman arzu edilen büyük çıkışı sergileyemeyen Adım Farah, iyi bir hikaye sundu.

Özellikle de Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin başrollerinde yer aldığı dizinin sosyal medyada yarattığı etki, birçok projenin ulaşamayacağı bir noktaya geldi. Yurt dışında bulunan ve Türk dizilerini hayranlıkla takip eden geniş kitlelerin de Adım Farah dizisi için yerli izleyicilerden çok daha memnun kaldığını söyleyebiliriz.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin bir dizide başrolde yer alması bile hayranlarını çok memnun eden bir gelişme oldu. İkisinin ekrandaki ışıltısı, setteki uyumu ve sahnelerdeki başarılı performansları Adım Farah dizisinin hep gündemde kalmasını sağladı.

Her ne kadar dizinin yerli izleyiciler tarafından desteklenmemesinden kaynaklı olarak reytingleri düşük gelse de hem sosyal medyada gücü tartışılmaz idi hem de yabancı dizi hayranları projeye sımsıkı sarıldı.

İşte bu açılardan bakıldığı zaman reytingler aksini söylüyor olsa bile Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisi izleyicilere iyi geldi ve Adım Farah dizisi de başarılı bir proje olarak akıllarda kaldı.

30 Aralık Cumartesi günü 26. ve final bölümü yayınlanacak olan projenin önümüzdeki yıllarda da yurt dışında konuşulmaya devam edeceğini söylemek yanlış olmayacaktır.