Ana sayfa Dizi Haberleri Tolgahan Sayışman gibi, Murat Cemcir de diziler konusunda büyük karar aldı!

Tolgahan Sayışman gibi, Murat Cemcir de diziler konusunda büyük karar aldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Tolgahan Sayışman, televizyon dizilerinde uzun süre yer almama kararı vermişti. Oyuncu ardından ise Han Medya Yapım isimli bir şirket kurdu ve kamera arkasına geçti… Yapımcı kimliği ile mini bir dijital dizi hazırlığına başlayan Sayışman, Sınır isimli yapım ile önemli bir adım atıyor.

Şimdi de kamera önünde değil de kamera arkasında yer almaya hazırlanan isim Murat Cemcir oldu… Gain için hazırlanmakta olan Etkileyici isimli dizinin yapımcısının Murat Cemcir olduğunu, gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu.

Tolgahan Sayışman gibi Murat Cemcir de yapımcı kimliği ile artık diziler üretmeye ve kamera arkasında durmaya başlıyor… Dizilerde uzun süredir yer almayan Murat Cemcir, daha çok sinema filmleri ile biliniyor… Kardeş Payı isimli diziyle bir dönem dikkatleri çeken oyuncunun yapımcı kimliği ile neler üreteceği de merakla bekleniyor.

Murat Cemcir ve Tolgahan Sayışman gibi başka oyuncuların da yapım firmaları kurarak özellikle dijital platformlara bu tür işler yapması sektörün gelişmesi ve farklı yapımların ortaya çıkmasına katkı sağlayan önemli bir gelişme.