Ana sayfa Dizi Haberleri Teşkilat dizisine Payitaht Abdülhamid’in unutulmaz ismi Hakan Boyav geldi!

Teşkilat dizisine Payitaht Abdülhamid’in unutulmaz ismi Hakan Boyav geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında geçtiğimiz sezon başlayan ve ilk 14 bölümü çok beğeni toplaayan Teşkilat dizisi güçlü bir yapım olarak ekrana damgasını vurdu. Çok iyi reytingler elde eden milyonları da ekran başına toplayan Teşkilat dizisinin yeni sezonda da yine güçlü bir şeklide ekranlara dönmesi bekleniyor.

Dizinin ikinci sezonu öncesinde ise bir transfer haberi geldi. Payitaht Abdülhamid isimli 5 sezon süren TRT1 dizisinde Mahmut Paşa karakterini canlandıran Hakan Boyav, Teşkilat dizisinin kadrosuna katıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş, kulis bilgisini sosyal medyadan duyururken, Hakan Boyav’ın nasıl bir karakterde yer alacağı ise bilinmiyor… Usta oyuncu karakter yaratmada büyük bir başarı sergiliyor ve son olarak da Maraşlı isimli atv dizisinde sürpriz bir şekilde izleyici karşısına çıkmıştı.

5 sezon süren Payitaht Abdülhamid dizisinde toplam 140 bölüm kalan Hakan Boyav, Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de Kara karakteri ile öne çıkan isimlerden olmuştu.

İkinci sezonu heyecanla beklenen Teşkilat dizisine Hakan Boyav’ın da büyük katkı yapması bekleniyor ve uzun yıllar yer aldığı TRT1 ekranında yine izleyicilerle buluşmaya devam etmesi dikkat çeken bir detay oldu.