Ana sayfa Sosyal Medya Yasemin Allen’in eski rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile ilgili sözleri şaşkınlık yarattı!

Yasemin Allen’in eski rol arkadaşı Serenay Sarıkaya ile ilgili sözleri şaşkınlık yarattı!

tarafından ker_def

Yasemin Şefik’in ‘Uyduruk Sonlar’ isimli talk show programına konuk olan Yasemin Kay Allen ve Murat Cemcir izleyenlere kahkaha dolu anlar yaşattı. ‘Büyük Aşkların Sonuncusu’ tiyatro oyunuyla aynı sahneyi paylaşan ikili, çarpıcı ve şakalı anlatımlarıyla keyifli bir sohbet yaşattı.

BKM Maximum Uniq Box sahnesinde gerçekleşen ‘Uyduruk Sonlar’ programında Yasemin Şefik, Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allen’a yönelttiği sorular ile herkesi güldürdü.

Sorulardan birisi ise Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ üzerinden geldi. Yasemin Şefik, ‘Diyelim ki beraber dizide sevgiliyi oynuyorsunuz ve sizi ayıran kişiyi şimdi beraber biz seçsek kim olurdu? Serenay Sarıkaya mı, Kıvanç Tatlıtuğ mu?….’ sorusunu sordu.

Yasemin Allen bu soru üzerine şu yanıtı verdi: “Biraz skandal olacak…Serenay diyorum…, seni Serenay için terk ediyorum.” Bu cevap sonrası eğlenceli dakikalar yaşandı.

Umulmayan bu cevaba karşı Murat Cemcir de ‘Yani ben de aynı şeyi yaparım…’ deyince, kahkahalar havada uçuştu.

Yorumunun ardından Yasemin Şefik biraz da durumu kurtarmak adına “Serenay ironik bir karakter hepimiz onun için bırakırız sanırım…’ diyerek konuyu bağladı.

Hatırlanacağı üzere Yasemin Kay Allen ve Serenay Sarıkaya, 2017 yılında “Fi” dizisinde beraber kamera karşısına geçmişlerdi.