Ana sayfa Dizi Haberleri TRT 1’in reyting şampiyonu dizisi Gönül Dağı’na bomba transfer!

TRT 1’in reyting şampiyonu dizisi Gönül Dağı’na bomba transfer!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’in geçen sezondan bu yana en başarılı işlerinden biri olan ve başarı grafiğini gittikçe yükselten Gönül Dağı dizisi oyuncu kadrosuna çok güçlü bir ismi dahil etti. Güçlü hikayesiyle dikkat çeken dizi, deneyimli yeni oyuncusuyla daha da güçlü bir şekilde yoluna devam edecek.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre deneyimli oyuncu Cem Kurtoğlu, Gönül Dağı dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Kurtoğlu, rekortmen dizide Zümre Meğreli tarafından canlandırılan Elif’in babası Yalçın rolüne hayat verecek.

62 yaşındaki Cem Kurtoğlu usta tiyatro oyuncuları Haluk ve Muazzez Kurtoğlu’nun oğlu. Anne babası gibi oyuncuğu seçen Kurtoğlu, Ankara Devlet Konservatuvarı’ndan mezun oldu. Bugüne kadar birçok tiyatro oyunu ve filmde rol alan oyuncu dizi dünyasına ilk adımını 1982 yılında TRT 1’de yayınlanan Preveze Öncesi ile başladı.

TRT 1’in reyting şampiyonu dizisi Gönül Dağı'na bomba transfer! 7

Küçük Ağa, Bugünün Saraylısı, Aşkına Eşkıya, Sırlar Dünyası, Küçük Ağa, Kurşun, Gençliğim Eyvah gibi birçok dizide rol alan oyuncu en son bu yıl Arıza dizisinde Mehmet Emin, Savaşçı dizisinde de Mösyö karakteriyle ekrana gelmişti.

Yapımcılığını Köprü Film/Ferhat Eşsiz, yönetmenliğini Yahya Samancı’nın üstlendiği Gönül Dağı’nın senaryosunu Ali Asaf Elmas ve Mustafa Becit kaleme alıyor.

Berk Atan, Gülsim Ali İlhan’ın başrolleri paylaştığı Gönül Dağı’nda, Ecem Özkaya, Semih Ertürk, Cihat Süvarioğlu, Nazlı Pınar Kaya, Ferdi Sancar, Ali Düşenkalkar, Erdal Cindoruk, Gülhan Tekin, Feyza Işık, Ege Aydan, Eser Eyüboğlu, Şebnem Dilligil, Yavuz Sepetçi, Nuri Gökaşan, Hazal Çağlar, Serkan Kuru, Hüseyin Sevimli, Çiğdem Aygün, Ulviye Karaca, Zümre Meğreli, Burak Haktanır, Buse Orcan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cemil Şahin ve Ufkum Kalaoğlu rol alıyor.