Ana sayfa Sosyal Medya Sadakatsiz’in yıldızı Cansu Dere ödülünü almak için İspanya’ya gitti!..

Sadakatsiz’in yıldızı Cansu Dere ödülünü almak için İspanya’ya gitti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Baş rollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen’in yer aldığı  Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi Sadakatsiz geçtiğimiz ay İspanya’da yayınlanmaya başladı ve büyük ilgi gördü.

Atresmedia şirketinin lisansladığı proje Antena 3 isimli kanalda yayınlanıyor. Cansu Dere kısa sürede ülkede büyük bir popülerlik kazanırken İapanya’dan ünlü oyuncuya bir ödül de geldi.

İspanya’nın başkenti Madrid’de 2011’den bu yana faaliyet gösteren Türk-İspanyol Sanayi ve Ticaret Odası (CCHT), Türkiye ve İspanya arasındaki ticari, kültürel ve sosyal bağları son dönemlerde kuvvetlendiren kültür ve sanat dünyasının önemli isimlerini ödüllendirdi.

Bu yıl altıncısı düzenlenecek törende, Türk oyuncu Cansu Dere,  “Bireysel Başarı”, Pasion Turca “Türk şirketi”, Atresmedia da “İspanyol şirketi” kategorilerinde ödüle layık görüldü.

Cansu Dere’de bu akşam Madrid’deki Four Seasons Otel’de gerçekleştirilecek ödül töreninde ödülünü almak için İspanya’nın Madrid şehrine gitti. Oyuncu instagram hesabından da Madrid’ten fotoğraflarını paylaştı.

Sadakatsiz'in yıldızı Cansu Dere ödülünü almak için İspanya'ya gitti!.. 9

Ünlü oyuncunun daha önce rol aldığı Anne ve Sıla dizileri de İspanya’da yayınlanmıştı. Oyuncu İspanya kamuoyunda zaten tanınıyor ve ilgiyle izleniyordu. Son olarak Sadakatsiz dizisinin de ülkede yayınlanmasıyla Cansu Dere’nin  ülkedeki popüleritesi arttı.

Sadakatsiz'in yıldızı Cansu Dere ödülünü almak için İspanya'ya gitti!.. 10

Ödül töreni öncesi Pasion Turca şirketinin yetkilileriyle birlikte yemek yiyen Cansu Dere bu anları da instagram hesabından takipçileriyle paylaştı.

2001 yılında Sinan Ufuk Nergis ve Vito Montaruli tarafından Madrid merkezli olarak kurulan ve İstanbul’da da bir ofisi bulunan Pasion Turca, ilk günden bu yana her iki ülkeden ve dünyadan ünlü sanatçıların uluslararası turlarını düzenleyerek İspanya ve Türkiye’de hayata geçirdiği projelerle iki ülke arasında kültürel köprüler kuruyor.

Sadakatsiz'in yıldızı Cansu Dere ödülünü almak için İspanya'ya gitti!.. 11