Ana sayfa Dizi Haberleri TRT1’de geri dönen Seksenler dizisine Zeynep Demirel damgası!

TRT1’de geri dönen Seksenler dizisine Zeynep Demirel damgası!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – TRT1 ekranlarında Seksenler dizisi yeniden izleyicilerle haftalık dizi formatında buluştu. 24 Haziran’da yayınlanan bölüm bir hayli beğeni topladı ve reytinglerde de iyi sonuçlar alarak iyi bir dönüşe imza attı.

2 sezondur TRT1 ekranında günlük dizi formatında yayınlanan ama erken saatte ekrana geldiği için hayranlarının zaman sorunu nedeniyle takip edemediği Seksenler dizisinin yeniden eskiye dönüşü ilginin de yükselmesini sağladı. Birol Güven imzalı dizinin Fehmi karakterini canlandıran Rasim Öztekin’in 8 Mart’ta vefat etmesi ekibi derinden üzmüştü. Dizinin çekimleri için uzun süre hazırlıklar yapıldı ve 4 yıldır ekipten ayrı olan İlker Ayrık’ın Çağatay karakteri ile geri dönüşü de büyük sürpriz oldu.

Fehmi karakterinin artık hatıralarda yaşatıldığı Seksenler dizisine iki önemli isim katıldı. Metin hoca karakterinde Reha Özcan, Mucize Doktor’dan sonra Seksenler dizisinde bambaşka bir rolde yer aldı.

Ayrıca ünlü eski milli kalecilerden Volkan Demirel’in 2009 yılında Belçika güzeli seçilen eşi Zeynep Demirel de dizide Amelia karakteri ile yerini aldı.

Ekran tecrübesi sınırlı olan Zeynep hanımın kadroya iyi uyum sağlaması ve tatmin eden performansı da dikkatleri çekti. İlk bölümün ardından perşembe akşamlarını Seksenler dizisi için ayıran birçok izleyici yeni bölümü merakla bekliyor.

1 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanacak olan Seksenler dizisinin yeni bölümünde neler olacağı ile ilgili detaylar da fragman ile ortaya çıktı.

Seksenler Yaz ismi ile yayınlanan dizinin 2. bölüm fragmanını videoda bulabilirsiniz.