Ana sayfa Dizi Haberleri Yargı dizisinin Engin’i Onur Durmaz’ın oyunculuk şovu yeni başlıyor!

Yargı dizisinin Engin’i Onur Durmaz’ın oyunculuk şovu yeni başlıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Yargı dizisinde 10. yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü çok heyecanlı geçecek.

İnci’nin katili olduğu ortaya çıkan Engin’in yeni oyunlar ve planları var… Onur Durmaz’ın başarıyla canlandırdığı karakter dizinin yeni bölümlerinde öne çıkacak. Kafa karıştıran sözleri ile Engin, hikayenin sır perdesi olarak dikkatleri çekiyor.

Yargı dizisinin 10. yeni bölümünde Ceylin, Engin’e karşı büyük bir söz veriyor. Kardeşinin mezarı başında gözyaşı döken Ceylin, “Senin göremediğin gökyüzünü göstermeyeceğim ona” diyerek büyük konuştu.

Engin’in hedefinde şimdi de Ceylin mi var? Çınar ve Engin hapishanede karşı karşıya geliyor! Çınar’ın öfkesi Engin’in umursamaz tavırlarıyla daha da alev alıyor! Engin kafasında kurduğu planla bu defa hedefine Ceylin’i mi alacak?

Yargı dizisinde çok duygusal ve hareketli bir bölüm geliyor. Engin karakterinin içinde bir canavar mı var? İşte bu soruyu soracak olan izleyiciler, yeni bölümde büyük gerilim yaşayacak.

Onur Durmaz, Yargı dizisinin yeni bölümü için imaj değişikliği de yaşadı. Saçlarını kısa kestiren oyuncu, hapishanedeki sahnelerde de ilgiyi üzerine çekecek.

Onur Durmaz’ın müthiş performansı ile Yargı dizisinin yeni bölümü yine çok heyecanlı olacak. Nergis Öztürk ise diziye Engin’in avukatı olarak katılacak.

Engin’in avukat teyzesi Seda karakterini canlandıracak olan Nergis Öztürk herkesi şaşırtacak bir karakter ile geliyor.